Testkezelés

Testkezelés árak, csomagok
|
Nyomásterápia- Szépség és egészség
|
ICOONE-A bőr valódi edzője
|
AMETHYST-RF zsírbontás
|
A cellulitról

A cellulitról

Mi a cellulit (narancsbőr)?

Nyirokkeringési zavar. A bőr alatti zsírsejtek méretének és mennyiségének növekedésével, a vér- és nyirokrendszer mikrokeingésének zavarával összefüggő elváltozás. Nem összetévesztendő a cellulitisszel, amely a lazarostos kötőszövet fájdalmas gyulladásával!!! 

Hogyan alakul ki?

A zsírszövet is saját nyirokkeringéssel rendelkezik. A szénhidrátban gazdag táplálék zsír formájában raktározódik, hatására a zsírsejtek elkezdenek növekedni. A kis kapilláris hurkok, valamint a vékony falú nyirokerek ezért összenyomódnak, és a nyirokfolyadék elszállítása akadályozottá válik. A folyadék felhalmozódik , azaz nyiroködéma jön létre. A nyirokpangás következtében a káros anyagok a zsírsejtek között felhalmozódnak. Csökken a bőr rugalmassága, és egyre nehezebb lesz a nyirokáramlás. A lelassult anyagcsere a zsírszövet hőmérsékletének csökkenéséhez vezet, ezért az érintett terület hűvösebb, felszíne pedig egyenletlenné válik.

A nyirokrendszer feladata: 

- közvetlen kapcsolatot létesít a sejtek és a vér között,

- visszavezeti az érpályából kiszivárgó szövet közötti folyadékot(nyirok) a vérbe,

- a nyirokcsomók átszűrik a szövetnedvet, és a bennük található immunsejtek figyelik, van-e idegen antigén a szervezetben. 


A nyirok összetétele: 

A nyirok színtelen, enyhén lúgos kémhatású folyadék. Összetétele aszerint változik, hogy a test melyik részéből származik, és milyen a működési állapota az adott szövetnek. Ugyanazokat az elektrolitokat tartalmazza, mint a vérplazma, a fehérjekoncentrációja változó. Tartalmaz: fehérjéket, zsírokat, lipideket, szervetlen anyagokat, bomlástermékeket, koleszterint. 

Nyirokszerveink: 

nyirokerek, nyirokcsomók, mandulák, csecsemőmirigy, lép, a belek nyiroktüszői, féregnyúlvány (vakbél)


A cellulit fázisai: 

- Cellulit mentes bőr

- 1. stádium

- 2. stádium

- 3. stádium


Mi okozza?

A cellulit kialakulásának okai:
 
- kötőszöveti gyengeség,
- kalória- és zsírdús táplálkozás,
- renyhe bélműködés,
- alkohol- és nikotinfüggőség,
- anyagcserezavar,
- nyirokkeringési zavar,
- stressz,
- különféle gyógyszerek, pl. fogamzásgátlók, egyéb hormon-készítmények,
- mozgáshiány, ülő munka,
- anyagcserezavar: elhízás, magas vérzsírok, cukorbetegség, köszvény, magas vérnyomás,
- nyirokkeringési zavar: például az adott területet érő állandó nyomás miatt.


 Kiknél fordul elő leginkább?

Erre a kérdésre nagyon egyszerű a válasz. Sajnos bárkinél előfordulhat. A testsúly, és a kor nem játszik igazán meghatározó szerepet. Sok vékony, és fiatal hölgy szenved ebben a kellemetlen elváltozásban. Leginkább a nőiesen teltkarcsú hölgyek a legveszélyeztetettebbek. A nőiességért felelős hormon, az ösztrogén. E hormonnak viszont kötőszövet lazító hatása van. Sajnos a terhesség is befolyásoló tényező lehet a cellulit kialakulásában. Így hát irónikusan, azt kell mondani, hogy amit az egyik kezével ad a természet azt a másikkal elveszi. Tévedés azonban azt hinni, hogy a narancsbőr egyfajta betegség. Ez valójában bőrünk egy pillanatnyi állapotát jelzi.Testkezelés árak, csomagok

AMETHYST-RF zsírbontás

Zsírbontás a testen, és ránckezelés arcon, nyakon, dekoltázson.

Több információt szeretne? Olvassa tovább!

Kezelt területek:

 • Arc, nyak, dekoltázs,

 • Has, derék,

 • Csípő, Combok,

 • Fenék.

 

Működési elv:


A rádiófrekvenciás kezelőfejek használatával, helyileg keletkezett hő hatására, a kezelt területen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek (zsír, cellulit) elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, s így feszesedik a kezelt bőrterület. A kezelés következtében kisimul, feszesedik a bőr, regenerálódik a kötőszövet, a vérbőség következtében javul az általános állaga, a bőrregenerálás révén a kezelt terület már az első kezelés után szemmel láthatóan fiatalabb, egészségesebb képet mutat.
A kezelés alkalmas a körméretek (pl. comb, has, fenék, stb.) csökkentésére, zsírleszívás utáni bőrsimításra, terhesség utáni feszesítésre hason, illetve a viscerális zsír mennyiségének csökkentésére is.


Kezelés menete:

A kezelés fájdalommentes, csak hőérzettel jár. A kezelt területen glicerint viszünk fel a bőrre, és kezelőfejjel a szükséges hatóidőn keresztül melegítjük, amíg a bőr hőmérséklete tartósan meg nem emelkedik. Cél, hogy a kezelt területet tartósan 40-42 ºC hőmérsékleten tartsuk.
Fontos, hogy a kezelés után közvetlenül elő kell segítenünk a szabad zsírsavak ürülését vagy elégetését, felhasználást nyirokmasszázs vagy testmozgás beiktatásával.body

Nyomásterápia- Szépség és egészség

Aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat. Kiüríti a szöveti ödémákat, javítja a vérkeringést, ezáltal a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.

Több információt szeretne? Olvassa tovább!

A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs képességét, és segíti a szövetekből történő salakanyag kiválasztást.
Ha a nyirokrendszer nem működik megfelelően, probléma lép fel. Sokan szenvednek a nehéz lábak tünetétől, főleg hosszú állást követően. Könnyen elfáradnak és lábukban túlzott fáradtságot éreznek, lábikragörcs és zsibbadás lép fel.
Erre nyújt megoldást a nyomásterápia,- ami egy mechanikus nyirokmasszázs, terápiás módszer- melyet széles körben alkalmaznak fizikoterápiában, kozmetológiában, onkológián és angiológián, amikor a cél a vénás és nyiroködéma csökkentése. Aktiválja a vérkeringést (mind a vénásat, mind a nyirokkeringést), stimulálja a szöveti nedvek felszívódását, és elvezetését. Hasznos a visszerek megelőzésében. Támogatást nyújt operációt követő ödéma, cellulit és túlsúly kezelésekor, plasztikai célú zsírleszívás után. Javítja a gyenge perifériás keringést.
Rendszeres alkalmazása megszűnteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását.

A kezelés menete:

A kezelés során a testre mandzsettákat helyezünk. Az alapgép tömlőkön keresztül levegőt pumpál a mandzsettákba, ezáltal bennük nyomáshullámok keletkeznek. A végtagon a test legtávolabbi pontjától kiindulva hullámzóan felfelé haladnak és gyorsítják a nyirok elvezetését. Ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere "hulladék"- és salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak.
Rádiófrekvenciás és Icoone® kezelésünkkel kombinálva, hatásuk növeléséhez is gyakran használjuk, ugyanis az ott felszabadított zsír és salakanyagok nyirokrendszeren keresztüli eltávolítását segíti.

Alkalmazási területei:
- nyiroködéma és vénás ödéma kezelése,
- cellulit,”narancsbőr” kezelése,
- a szövettápláló funkció javítása és a bőr rugalmasságának visszaállítása,
- szülés utáni kezelés,
- relaxáció (a normális keringés nem közvetlenül stimulált, ezért javítja az általános közérzetet),
- esztétikai célú műtéteket követően segíti a terület normális keringésének a visszaállítását, főleg zsírleszívás és hidro-zsíroldás után,
- a szervezet általános méregtelenítése.

ICOONE-A bőr valódi edzője

Minden eddigi vákuumtechnológiánál hatékonyabban képes felvenni a versenyt a sebészek késeivel és a botoxszal! Harcol a helyi zsírlerakódás, a cellulit és a laza bőr ellen, olyan esetekben is, ahol a diéta és a mozgás sem elég.

Több információt szeretne? Olvassa tovább!

Az Icoone® egy orvosilag is elismert berendezés, amely a bőr és a kötőszövetek szerkezetének legújabb anatómiai felfedezésén alapuló technológiát biztosítja a kötőszöveti kezelések, szépészeti alakformálás terén.
Működési alapelve a bőrfelszínre merőlegesen ható, nagyszámú vákuumos mikro stimuláció (1800 mikro-stimuláció a kezelt bőrfelület minden egyes négyzet deciméterére). Az így kiváltott vibráció a bőr alatti kötőszövetben található folyadék közvetítésével egészen mély rétegeket is elér. Ezzel egyrészt csökkenti a zsírszövet mennyiségét, másrészt a rugalmas kötőszöveti rostok termelődését aktiválja.
A készülék 32 különleges programot kínál fel, mellyel egyénre szabott kezelések végezhetők különböző esztétikai és egészségügyi problémák esetén.

A leggyakrabban kezelt esztétikai problémák:
- cellulit,
- lokalizált zsírpárnák,
- ráncok,
- petyhüdt bőr.

Az egészségmegőrzés területén olyan problémákra nyújt megoldást, melyek a mindennapi életünket zavarhatják pl:
- hajszálerek,
- visszerek,
- égési-, vagy egyéb hegek
- sportsérülések.Testkezelés árak, csomagok

Testkezelés árak, csomagok

Komplex testkezelések

Alakformáló testkezelés:

A választott testrészen történő rádiófrekvenciás kezelés hatására fokozódik a vér- és nyirokkeringés, felgyorsul a rugalmas rostok újraképződése, beindul a zsírbontás, feszesedik a bőr. A kezelést egy 20 perces mikrostimulációs vákummasszázzsal zárjuk, ami elősegíti a rádiófrekvenciás kezelés során fellazított méreganyagok kiválasztódását.

A csomag tartalma:
 
- 40 perc rádiófrekvencia (választott testrészen),
- 20 perc ICOONE (mikrostimulációs vákuummasszázs teljes testen)

Kezelési idő: 60 perc.

Ár : 7.000 Ft / alkalom
 
Bérletek : 
 • 3 alkalom: 20.000 Ft, 
 • 5 alkalom: 35.000 Ft, 
 • 10 alkalom: 63.500 Ft.
 
Fogyasztó testkezelés:
 
Amethyst rádiófrekvenciás gépünk hatékony zsírbontást végez, így a zsírsejtek méretének csökkenésével a nyirok áramlás újraindul, az anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely megindítja a narancsbőr leépítését. Az eredmények: méretcsökkenés, alakformálás. Gépi nyirokmasszázzsal kombinálva segítjük a kezelés során felszabadított zsír és salakanyagok kiürülését.
 
A csomag tartalma:
 
- 40 perc rádiófrekvencia (választott testrészen), 
- 20 perc Mark III. hullámmasszázs (szövetekből történő salakanyag elvezetése)

Kezelési idő: kb. 60 perc.

Ár : 7.000 Ft / alkalom
 
Bérletek :
 • 3 alkalom: 20.000 Ft, 
 • 5 alkalom: 35.000 Ft, 
 • 10 alkalom: 63.500 Ft.
 

Bye-Bye Cellulit testkezelés:
 
Magyarországon egyedülálló cellulit-terápia, mikrovaukolákra ható kezelőfejjel mely mélyen átdolgozza a zsírszövetet cellulit specifikus mélyszöveti masszázzsal. 
A kezelés első 20 percében cellulit masszázzsal stimuláljuk a nyirokkeringést, majd testalkat típusnak megfeleően formáljuk a problémás területeket.
 
A csomag tartalma:
 
- 20 perc ICOONE (mikrostimulációs vákuummasszázs teljes testre),
- 2x10 perc ICOONE (mikrostimulációs vákuummasszázs választott testrészekre),
- 20 perc MARK III. hullámmasszázs (szövetekből történő salakanyag elvezetése).

Kezelési idő: 60 perc

Ár: 7.000 Ft / alkalom
 
Bérletek:
 • 3 alkalom: 20.000 Ft
 • 5 alkalom: 35.000 Ft
 • 10 alkalom: 63.500 Ft
 
Feszesítő testkezelés:
 
Egy módszer, ami képes felvenni a versenyt a sebészek késeivel és a botoxszal!
Az Icoone® testreszabott szépészeti kezelést kínál nők és férfiak minden korosztályának. Szemben a többi technológiával a bőr egészének "edzést" biztosít.  
Harcol a helyi zsírlerakódás, a laza bőr ellen, olyan esetekben is, ahol a diéta és a mozgás sem elég
Kellemes wellness hatás mellett stimulálja a kötőszövetet,  tonizálja a teljes testet a pihenés, és kikapcsolódás érzését nyújtva.

A csomag tartalma:
 
- 20 perc Icoone® (mikrostimulációs vákuummasszázs teljes testre),
- 2x10 perc Icoone® (mikrostimulációs vákuummasszázs választott testrészekre)

Kezelési idő: 40 perc

Ár: 7.000 Ft / alkalom
 
Bérletek:
 • 3 alkalom: 19.00 Ft
 • 5 alkalom: 29.800 Ft
 • 10 alkalom: 56.000 Ft