Blog

Testkezelés Budapesten a test és a lélek egyensúlyáért | A látványos fejlődést személyi edzéssel érheted el | Jóga Budapesten, az öngondoskodás igazán hatékony formája | Testkezelés, ami kiválóan kiegészíti az egészséges életmódot | Fitneszterem Budapesten, ami mindenki számára nyitva áll | Aerobic edzés Budapesten, ami pozitív energiával tölt fel | A személyi edzés Budapesten segít elérni a célodat! | Jógázz Budapesten, a levegőben! | Rádiófrekvenciás testkezelés a látványos eredményért | Gépi nyirokmasszázs a fittség, egészség megőrzéséhez | Hozd magad formába egyedülálló edzésformával, az aeiral jógával! | Testkezelés, amivel búcsút mondhatsz a zsírlerakódásnak | Minden, amit a Body Art edzésről tudni érdemes | A személyi edzésen minden cél megvalósul | A zsírpárnákat nem kíméli az alakformáló testkezelésünk | Mit tud nyújtani a személyi edzés? | Jóga Budapesten: jóga különböző stílusban! | Jógastúdió Budapesten: ismerkedj meg nálunk a jóga típusaival! | Fogyj kardióval! A budapesti fitnesztermünkben kezdj hozzá! | Fitneszterem a 2. kerületben: változatos lehetőségek egy helyen! | A személyi edzés kinek ajánlott? | A gépi nyirokmasszázs jobb közérzetet, szebb alakot ad | Testkezelés Budapesten, igényes környezetben! | Testkezelés | Jógastúdió Budapesten: próbáld ki az infrás jógát! | Borlai tréning: erősítsd magad! | Személyi edzés Budapesten, a célok eléréséhez! | Jógastúdió Budapesten: őrizd meg mentális egészséged! | TRX edzés Budapesten: hatékony edzés mindenkinek! | Box edzés Budapesten nem csak sportolóknak! | Személyi edző Budapesten: kérd profi segítségét céljaid eléréséhez! | Aerobic edzések: vegyél részt jó hangulatú, változatos, valóban hatékony óráinkon! | Fitnesztermünk a 2. kerületben meghosszabbított nyitvatartással várja a vendégeket!

Testkezelés Budapesten a test és a lélek egyensúlyáért

testkezelés BudapestSzeretnéd, hogy a tested, lelked harmóniába kerüljenek? Próbáld ki testkezeléseinket Budapesten, amelyek az önbizalmad is helyreállítják!

A test és a lélek harmóniája is elengedhetetlen ahhoz, hogy az embernek pozitív kisugárzása legyen. Akik jól érzik magukat a bőrükben, és elégedettek a testükkel, ezt azonnal észreveszi a környezetük is. Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy ennyire birtokában legyen a kiegyensúlyozottság érzésének.

Sokan nem igazán elégedettek a testükkel. Olyannyira nem, hogy kifejezetten rosszul érzik magukat akkor, ha tükörbe kell nézniük, vagy látják magukat egy fotóról. Ilyenkor szembesülnek a hibáikkal, olyan dolgokkal, amiktől kevesebbnek érzik magukat.

Egyesek felismerik azt, hogy ez az állapot így hosszú távon már fenntarthatatlan, és belevágnak az életmódváltásba azért, hogy formába hozzák magukat. Gyakran hiába történik meg a fogyás, a cellulit tovább rontja az összképet, a bőr feszessége pedig szintén csalódásra adhat okot.

Ezek mind olyan dolgok, amik elvehetik az emberek kedvét a további eredményektől, arról nem beszélve, hogy így, ebben a formában még mindig nem állhat helyre az önbizalom.

Miért bizonyulnak kevésnek a bőrfeszesítéshez a krémek, szérumok?

A különböző krémek, szérumok leírásuk alapján rendkívül csábítóak sokak számára, hiszen fájdalommentes otthoni kezelést ígérnek, aminek elég hamar megtapasztalhatják a hatásait.

testkezelés Budapest

Az igazság az, hogy az igazán hatékony és látványos eredményhez komplexebb megoldásra van szükség. A kozmetikumok nem tudnak ilyen hatást kiváltani, ugyanis nem képesek például a méregtelenítésre, ami egy kulcsfontosságú tényezője többek között a cellulit eltüntetésének is.

A krémek, szérumok tulajdonképpen csak tünetileg kezelik a problémát, és egy idő után az embernek az lehet az érzése, hogy egyáltalán nem is használnak. Az igazán látványos eredmény elmarad, és az egyén csak a pénzét költötte a drága készítményekre.

Műtét, orvosi beavatkozás nélkül is búcsút mondhatsz a cellulitnak

Többféle orvosi beavatkozás, műtét is elérhető már a test tökéletesítéséhez, azonban ez nem mindenkinek járható út. A felépülés ideje, illetve a költségek mind megterhelők lennének, arról nem beszélve, hogy a fájdalom sokáig kellemetlen helyzeteket eredményezne.

Az általunk kínált testkezelések semmilyen kényelmetlenséggel, teherrel nem járnak. Az innovatív technológiák lényeges szerepet töltenek be abban, hogy leküzdhesd az akár régóta tartó önbizalomhiányodat is.

Többféle szolgáltatás közül is válogathatsz Budapesten a testkezelés keretein belül. Akár még a rádiófrekvenciát is segítségül hívhatod, amely inkább a komplett újjászületésben fog segíteni.

A jó teljesítményhez kell az önbizalom is

Az élet bármelyik területéről legyen szó, ahhoz, hogy az adott környezetben helyt tudj állni, az önbizalmadra is óriási szükség van. Minél gyakrabban látogatsz meg bennünket, annál gyorsabban beállhat az életedbe a harmónia, ami kell, hogy le tudd küzdeni az akadályokat.

testkezelés BudapestForradalmi eszközökkel támogatjuk tested fejlődését, méregtelenítését, a hatás garantáltan nem marad el.

Ha régóta keresel hatékony megoldást az önbizalmad, így tested helyreállítására, nem kell tovább keresned, mert jó helyen jársz!

Igényes környezetbe várunk, ahol minden elérhető ahhoz, hogy Te jól érezd magad, még a kezelés ideje alatt is.

Honlapunkon sok hasznos információt megtalálhatsz a testkezeléseinkről. Garantáljuk, hogy Te is elégedett leszel szolgáltatásainkkal.

Ha időpontot kérnél, vagy kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen, kollégáink készséggel tájékoztatnak mindenről.

A látványos fejlődést személyi edzéssel érheted el

személyi edzés BudapestRégóta szeretnéd formába hozni magad, de szinte folyamatosan akadályokba ütközöl? Próbáld ki Budapesten a személyi edzést, ami megoldást nyújthat!

Az erősödni, fogyni vágyók közül sokan óriási lelkesedéssel vágnak bele az edzésbe, fogyókúrába azért, hogy végre jól érezzék magukat a bőrükben. Természetesen nem csupán azért fontos mindez, hogy az egyén elégedett legyen a testével, hanem az egészségért is. Az optimális testsúly megőrzése, rendszeres mozgás mind hozzájárulnak a hosszú távú egészségmegőrzéshez.

Sajnos gyakori, hogy hiába van meg a lelkesedés, az idő előrehaladtával elmaradnak az eredmények az edzéseket illetően, így nem csoda, hogy egyesek bele is fáradnak ebbe. Vannak olyanok, akik adott időszakonként újra belevágnak a sportba, életmódváltásba, azonban mindig belefutnak ugyanazokba a hibákba. Ilyen esetben érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy az egyén profi szakemberhez, vagyis személyi edzőhöz forduljon.

Személyi edzés, amely választ adhat a kérdésekre

A személyi edzést különböző okokból nem választják az emberek jelentős része. Bizonyos személyek egyszerűen csak anyagi megfontolásból döntenek így, mások viszont úgy gondolják, hogy egyedül is elboldogulnak, ráadásul szégyellősek is, főleg egy profi előtt.

Ezeket az érzéseket, ellenállást mindenképp le kell küzdeni, ugyanis a látványos fejlődést nem igazán lehet elérni személyi edzés nélkül. A szakember többek között választ adhat arra, hogy az egyén miért esik bele folyamatosan ugyanazokba a hibákba az edzésekkel kapcsolatban.

Akik profiknak számítanak, pontos felmérés nélkül nem is látnak neki a vendég edzéstervének. A nem megfelelően választott étrend, mozgásforma mind hozzájárulhatnak az eddigi sikertelenséghez. személyi edzők mindig az egyénhez igazítják az edzéstervet, hiszen e téren mindenkinek mások az igényei. Nem lehet összehasonlítani a teljesítményeket, mindenkinek az adott szintje szerint kell meghatározni a gyakorlatokat, így azok nem lehetnek megterhelők, és a sérüléseket sem kockáztathatják meg az emberek.

Kiknek javasolt a személyi edző felkeresése?

A személyi edzés bárkinek a javát szolgálhatja, azonban vannak olyan személyek, akiknek különösen ajánlott a szakember felkérése. Akiknek volt műtétjük, sérülésük nemrég, és emiatt összetettebb edzéstervre van szükségük, nekik nem is célszerű személyi edző nélkül nekivágni az életmódváltásnak. Értelemszerűen egy rosszul megválasztott gyakorlat akár hosszabb ideig is mozgásképtelenné teheti az érintett betegeket.

Azon személyeknek is jól jöhet egy profi, akik korábban még sosem jártak fitneszteremben, így még csak tapasztalatuk, információjuk sincs a gépekről. Véletlenül sem próbálhatnak ki elsőre olyan eszközt, ami elvenné a kedvüket egy életre a mozgástól.

Az edzőtársak nem tudnak szakszerű segítséget nyújtani

személyi edzés BudapestNem ritka, hogy a sokat látott edzőtársaktól kérnek segítséget, tanácsot az emberek, azonban ez nem túl ideális döntés. Ha az egyén valóban szakmai javaslatokkal szeretne fogyni, formálódni, akkor mindenképp személyi edzőhöz kell fordulni. Csak ő tud olyan útmutatást biztosítani, amellyel könnyebb elérni a kitűzött célokat.

Tapasztald meg Te is a személyi edzés előnyeit, itt az ideje, hogy időpontot kérj szakembereinkhez, akik a legkiválóbbak a saját területükön! Az útmutatás mellett kellő motivációt is biztosítanak, így pedig nem jelenthet kihívást véghez vinni a terveket.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Jóga Budapesten, az öngondoskodás igazán hatékony formája

Szeretnél elkezdeni törődni a testeddel azért, hogy a lelki egyensúlyod is helyreálljon? Ajánljuk figyelmedbe Budapesten jóga óráinkat!

Öngondoskodás a jobb közérzetért, egészségért

jóga óra BudapestAz öngondoskodás napjainkban rendkívül lényeges tényezővé vált. Talán sosem volt olyan fontos, mint mostanság, hiszen tény, hogy rengeteg kihívással, teherrel kell számolniuk az embereknek. Ha nem foglalkoznak magukkal, szellemi és fizikai egyensúlyuk megteremtésével, úgy ennek igen hamar súlyos következményei lehetnek.

Ha az egyén foglalkozik magával, az több szempontból is megtérülhet hosszú távon. Akik jól érzik magukat a testükben, jóval könnyebb megteremteniük a lelki harmóniát, hiszen nem lehet hiányérzetük a megjelenésükkel, egészségükkel kapcsolatban.

Az egészséges test, elme jobban bírják a mindennapok kihívásait is, az emberek százszázalékban helyt állnak számos szituációban. Megéri tehát az öngondoskodásra időt, energiát szánni, mert a megfelelő szellemi és fizikai állapotnál nincs fontosabb.

Sokféle opció létezik ehhez, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre az öngondoskodáshoz, aminek az egyik leghatékonyabb formája a jóga.

Jóga, ami a testet és az elmét egyaránt megcélozza

A jóga korunk egyik legnépszerűbb mozgásformájává nőtte ki magát. Aki teheti, mindenképp beilleszti a mindennapokba a gyakorlatokat, hiszen ez olyan lehetőséget kínál, amellyel a testi és lelki egyensúlyt könnyedén meg lehet teremteni.

jóga óra Budapest

jógának nagyon sok pozitív élettani hatása van, jelentős mértékben hozzájárul az egészségmegőrzéshez, így pedig nem jelenthet gondot az elme frissességét sem megőrizni. Végre teret kaphatnak a pozitív gondolatok, köszönhetően annak, amit az emberek tapasztalnak a foglalkozások során.

A jóga többek között javítja a tartást, erősíti, nyújtja a test izmait, és természetesen képes oldani a stresszt is. Egy hosszú munkanap után kifejezetten jól tud esni, ha az egyén elvonulhat egy foglalkozásra, ahol semmi másra nem kell koncentrálni, csak önmagára.

Hosszú távon rengeteget tud segíteni a jóga, amelyet a különböző korosztályok bátran ki is próbálhatnak. Nincsenek megkötések: aki úgy érzi, hogy szüksége lenne az öngondoskodás hatékony formájára és az egészségmegőrzésre, feltétlenül jelentkezzen Budapesten jóga óráinkra!

Miért nem érdemes egyedül próbálkoznod?

jóga óra BudapestGyakori, hogy a közös órák helyett egyesek inkább otthon jógáznak. Rengeteg videó, képi anyag érhető el a gyakorlatokról, azonban nem mindenki tudja ezeket helyesen elsajátítani. Ebben a formában a jóga nem lesz hatékony, eredményes, sőt, inkább veszélyes.

Több olyan gyakorlat is van a jógában, amelyeket, ha nem helyesen végzik az emberek, komoly sérüléseket kockáztatnak meg. Különösen a kezdők vannak kitéve veszélyeknek ebből a szempontból, ezért mindenképp tanácsos olyan foglalkozásokon részt venni, ahol valóban profi felügyeli azt, hogy a résztvevők jól végzik-e a mozdulatokat.

Bizonyos betegségekhez alkalmazkodni is kell a jóga során. Ilyen például a szív és érrendszeri probléma, aminél nem tanácsos meleg, párás környezetben gyakorlatokat végezni.

Gyere el hozzánk, és próbáld ki Budapesten a jógát profi szakemberek felügyelete, útmutatása mellett! Itt valóban hozzáértők foglalkoznak a résztvevőkkel, akik a legnagyobb biztonságban szerezhetnek pozitív tapasztalatokat erről a kedvező mozgásformáról.

A kezdő jóga Budapesten bárki számára könnyedén elérhető. Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz szolgáltatásainkról. Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnék jelentkezni, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Testkezelés, ami kiválóan kiegészíti az egészséges életmódot

Szeretnél áttérni az egészséges életmódra? Ne feledkezz meg a testkezelésekről, amelyekre szintén szükséged lesz az új rendszered bevezetéséhez!

Testkezelés nélkül nincs hatékony életmódváltás

Testkezelés BudapestSokan most, még jóval a nyár beköszönte előtt határozzák el, hogy új életet kezdenek, és az egészségesebb étkezésre, rendszeres sportolásra térnek át. Ennek egyeseknél főleg egészségügyi okai vannak, ugyanis a nem megfelelő életmód sajnos meglátszik a laborvizsgálatokon. Bizonyos esetekben olyan problémák is felmerülhetnek szövődményként, mint a cukorbetegség, így nem tűrhet halasztást a váltás.

Vannak olyanok, akiknek szerencsére rendben van az egészségügyi állapotuk, viszont az, amit a tükörben látnak, kifejezetten zavarja őket, és negatív hatással van az önbizalmukra. Hosszú távon ez komoly mentális terhet is jelenthet, és akár még a társas kapcsolatokat is befolyásolhatja az, hogy az egyén elégedetlen önmagával.

Nagyon sokféle alternatíva közül válogathatnak azon személyek, akik szeretnének változtatni a jelenlegi körülményeken. Főleg a sport és az étrend kerülnek előtérbe, ettől várják a látványos eredményeket. A többség megfeledkezik a testkezelésről lehetőségéről, pedig enélkül nincs hatékony életmódváltás.

A testkezelések nem csupán esztétikai szempontból segítenek, hanem nagyon sok méreganyagtól lehet megszabadulni egy, kettő alkalom után. Ezek a méreganyagok blokkolhatják a szervezetet, negatív hatással lehetnek rá, így nem csoda, ha hosszabb idő után sincs eredménye önmagában az életmódváltásnak.

Az egészséges étrend, sport és a testkezelés hármasára óriási szükség van ahhoz, hogy tényleg változások lépjenek az emberek életébe.

Testkezelés nélkül nincs egészséges bőr

Testkezelés Budapest

A bőr egészsége szintén lényeges része annak, hogy az ember minden szempontból jól érezhesse magát. Tulajdonképpen az immunrendszer fő védvonaláról van szó, aminek mindenképp kifogástalan állapotban kell lennie.

A testkezelés eredményeképpen a bőr szép, feszes lesz, megszabadulhat a narancsbőrtől, striáktól, amelyek sok bosszúságot tudnak okozni. Talán sokak számára ismerős lehet a szituáció, amikor egy nagyobb fogyás után egyszerűen képtelenek szabadulni ezektől a problémáktól.

Egyetlen otthoni kezelés sem tudja helyettesíteni azokat a berendezéseket, módszereket, amiket az emberek a szalonokban próbálhatnak ki. A testkezeléssel valóban a maximumot lehet kihozni az életmódváltásból, így az embert nem érhetik olyan csalódások, amik miatt esetleg az érintettek veszítenének lelkesedésükből. 

Modern testkezelések a 2. kerületben

Megéri hozzánk betérni Budapesten a testkezelésekért, ugyanis sokféle forradalmi, modern alternatíva közül válogathatnak vendégeink.

Olyanoknak is ajánljuk szolgáltatásainkat, akik már túl vannak egy nagyobb fogyókúrán, viszont bizonyos testrészekről nem akarnak eltűnni a zsírpárnák. Testkezeléseink ideális megoldást nyújtanak bárkinek, aki szeretné végre jól érezni magát a bőrében.

Testkezelés 2. kerület

Látva az eredményeket, minden egyes kezelés után kirobbanó formában lehetsz, önbizalmadat visszakaphatod, így pedig a lelki egyensúly is visszaállhat az életbe.

Tapasztald meg Te is a szolgáltatásaink előnyeit, gyere el hozzánk a 2. kerületbe testkezelésre, és add át magad a kényeztetésnek! Kifogástalan környezetbe várjuk vendégeinket, akik rengeteg kedvező sportolási lehetőség közül is válogathatnak.

Honlapunkon bővebb információkat is találsz rólunk, tevékenységünkről. Garantáljuk, hogy elégedett leszel velünk. Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnél időpontot foglalni, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Fitneszterem Budapesten, ami mindenki számára nyitva áll

Fitnesztermünk a 2. kerületben mindenkit vár egy kis mozgásra. Találd meg nálunk a céljaidhoz vezető megoldásokat, szüless újjá minden edzés alkalmával!

Edzőterem Budapesten, ahol nem számít a sportos múlt

fitneszterem 2. kerület, edzőterem BudapestA mindennapi sport fontos része az egészséges életmódnak. Az ember sokkal kiegyensúlyozottabbnak érezheti magát ettől, rengeteget számít a mentális állapot szempontjából is, hogy az egyén mennyire foglalkozik a mozgással.

Egyesek sajnos meglehetősen hosszú éveken át hanyagolták a sport bevezetését a mindennapokból, viszont szeretnének ezen változtatni. A jó hír, hogy sosem késő javítani a körülményeken, mindig lehet tenni azért, hogy a mozgás az élet részévé váljon.

Sokan tartanak attól, hogy betérjenek egy fitneszterembe, pályára. Attól félnek, hogy kinéznék őket, mert úgy vélik, hogy edzőterembe kizárólag komoly sport múlttal rendelkező személyek mennek.

Valójában ez közel sincs így, mert a fitnesztermeket bárki látogathatja. Senkinek nem kell azért kellemetlenül éreznie magát, mert korábban keveset vagy egyáltalán nem mozgott. A fitnesz helyek nagy előnye, hogy bárki számára elérhetők, nincsenek megkötések, teljesen a nulláról is el lehet kezdeni az edzést.

Minden eszköz, berendezés elérhető ahhoz, hogy az ember kihozhassa magából a maximumot, és elérhesse a kitűzött célokat. A fitneszgépek kifejezetten olyan funkciókkal bírnak, amik lehetővé teszik a folyamatos teljesítménynövelést. Nem kell azonnal a legkeményebb edzéssel kezdeni, később is ráér a vendég áttérni a komolyabb gépekre.

Miért felejtsd el az otthoni edzéseket?

fitneszterem 2. kerület, edzőterem BudapestAz otthoni edzések is nagy népszerűségnek örvendenek, sokan választják ezt az utat, ám nem mindenkinek sikerül így véghez is vinni a célokat. Ennek oka gyakran az, hogy nincs, ami motiválja az egyént, napról napra egyre jobban elveszíti a fegyelmezettségét az edzései terén. Nem ritka, hogy kimaradoznak alkalmak, így pedig ritkábbak is lesznek a mozgással eltöltött idők.

Ezzel szemben az edzőtermi edzéseknél nem kell amiatt aggódni, hogy az ember elveszítené a motivációjátEbben a környezetben egymást támogatják, ösztönzik a vendégek. Új kapcsolatokra is szert lehet tenni, rendkívül nyitott emberek járnak fitnesztermünkbe Budapesten, ahol öröm együtt mozogni.

Budapesten az edzőtermünkben olyan visszajelzéseket kaphat az ember, amelyek segítenek abban, hogy ne adja fel a harcot félidőben. Mások sokkal jobban tapasztalják a változásokat, így olyan dolgokat is észrevehetnek magukon a vendégek, amiket otthoni környezetben soha nem látnának meg.

Többféle dolgot is kipróbálhatsz

fitneszterem 2. kerület, edzőterem BudapestFitnesztermünk a 2. kerületben felszerelt, modern, ahol minden vendég megtalálhatja a számára ideális sportolási lehetőséget. Többféle berendezést is kipróbálhatsz, ami azért nagy segítség, mert így tényleg a Neked hasznos mozgásformával fogyhatsz le, vagy őrizheted meg az egészségedet.

Otthoni környezetben nem lennének ilyen változatos lehetőségeid, ráadásul még tanácsot sem tudsz kérni szakembertől. Edzőtermünkben folyamatosan jelen vannak kollégáink, akik szívesen foglalkoznak a vendégekkel.

Várunk szeretettel fitnesztermünkbe, ahol mindenki jól érezheti magát, és átélheti a mozgás örömét. Igényes környezetben mozoghatsz, minden a vendégek kényelmét, érdekeit szolgálja. Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról.

Most különösen megéri hozzánk ellátogatni, a rossz idő ellen a legjobb választás a rendszeres sport. Garantáljuk, hogy elégedett leszel a szolgáltatásainkkal.

Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Aerobic edzés Budapesten, ami pozitív energiával tölt fel

Szeretnél olyan mozgásformát választani, ami feltölti a lelkedet is? Ajánljuk figyelmedbe Budapesten aerobik óráinkat a 2. kerületben.

Hamarosan itt a komor időjárás, keress elfoglaltságot!

aerobic edzés 2. kerületUgyan még tart a jó idő, az ősz már beköszöntött, így hamarosan búcsút kell inteni a napsugaraknak, helyüket pedig a felhők és a hideg veszik át. A rossz időjárás sokakra van negatív hatással, egyesek kifejezetten erőtlennek, kedvetlennek érzik magukat ezekben a hónapokban.

Úgy érzik, hogy nem tudnak megfelelően teljesíteni, egyre inkább elveszítik a motivációjukat, és szép lassan a rossz kedv veszi át az uralmat a mindennapok felett. Ilyen állapotban nem lehet sokáig létezni, az ember nem teheti meg azt, hogy nem foglalkozik a lelkével, hiszen hosszú távon ez az egészséget is veszélybe sodorhatja.

Nem véletlenül tanácsolják a szakemberek erre az időszakra azt, hogy az egyén keressen olyan elfoglaltságot, amely pozitív energiát ad számára, és eltereli a gondolatait az időjárásról is. Akik igyekeznek hasznosan tölteni az idejüket, és foglalkoznak a lelkükkel, biztosak lehetnek abban, hogy jobban fogják venni az akadályokat az őszi és téli hónapokban. Nem csökkenhet a teljesítményük, sőt, olyan lendületet kaphatnak egy jó élménytől, amitől úgy érezhetik, hogy nincsenek előttük akadályok semmilyen téren.

A többség szeretné megfogadni a hozzáértők tanácsát, azonban a kérdés már csak az, hogy mi az a dolog, amit érdemes választani erre az időszakra?

Aerobic edzés Budapesten, amivel több dolgot is nyerhetsz

Akik szeretnének pozitív energiát kapni úgy, hogy közben a testükkel is törődnek, nekik érdemes részt venni aerobik óráinkon a 2. kerületben. Ezek a foglalkozások biztosan kellő lendületet adnak ahhoz, hogy ne uralkodhasson a rossz hangulat a mindennapjaidon.

Az aerobic edzésnek számtalan előnye van, sokkal jobban érezheted magad a bőrödben fizikailag és mentálisan egyaránt. Ezek elengedhetetlen tényezők a hosszú távú egészségmegőrzéshez.

Jó hatással van a szív és érrendszeredre, az egész testedet megdolgoztathatod, így növelheted az állóképességedet is. Óráról órára sokkal jobb teljesítményed lehet, kihozhatod magadból a maximumot, teljesen új kihívások elé állíthatod magad. Ez már önmagában izgalmat ad, így tényleg elfelejtheted az őszi és téli szezon egyhangúságát.

Rengeteg kalóriát, zsírt égethetsz el, így, ha szeretnéd formába hozni magad, pár kilótól megszabadulnál, megéri részt venned aerobic edzéseinken a 2. kerületben.

Miért népszerű az aerobic?

aerobic edzés 2. kerületAz aerobic edzések alapvetően nagy népszerűségnek örvendenek. Ez köszönhető elsősorban annak a hatékony motivációnak, amit minden egyes óra képes biztosítani.

Sokan panaszkodnak arra, hogy bizonyos sportokkal, mozgásformákkal kapcsolatban elég hamar elveszítik a lendületüket, kitartásukat. Gyorsan feladják a küzdelmet, gyakran azért, mert úgy érzik, hogy nincs semmi külső tényező, ami motiválja őket.

Budapesten aerobic edzéseinken a motivációban biztosan nincs hiány. Kiváló közösség jön össze minden egyes óra során, a résztvevők egymást támogathatják, ráadásul még új barátságokra, kapcsolatokra is szert tehetsz.

Hozd magad lendületbe az őszi és téli szezonban is, próbáld ki aerobic edzéseinket Budapesten! Garantáljuk, hogy elégedett leszel velünk, a legkiválóbb szakemberek tartják a foglalkozásokat. Felszerelt, igényes környezetbe várjuk a mozogni vágyókat, akiknek többféle szolgáltatást is kínálunk.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, foglalkozásainkról. Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A személyi edzés Budapesten segít elérni a célodat!

személyi edzés BudapestA személyi edző ma már egyáltalán nem kiváltság, hanem bárki számára elérhető lehetőség. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes a segítségét kérned! 

Napjainkban szerencsére egyre többen igyekeznek odafigyelni az egészségükre. Ennek, mint tudjuk, fontos része a rendszeres mozgás, ám ezt nem is mindig olyan könnyű kivitelezni, mint ahogy elsőre tűnik. Persze vannak olyan sportok, amikhez nem szükséges különösebb útmutatás, segítség, de annak, aki biztosra szeretne menni és meghatározott időn belül elérni a céljait, érdemes személyi edzésben gondolkoznia

A személyi edzés előnyei 

A személyi edzésnek számtalan előnye van. Csapatunknál mindig az az első lépés, hogy a személyi edző 2. kerületi fitness termünkben felméri a sportolni vágyó állapotát, fizikai erőnlétét. A felmérés során sor kerül az edzés szempontjából fontos kérdések tisztázására is, mint például régebben űzött portok, esetleges sérülések, betegségek, életmód, elérendő célok.

Az edző ilyenkor felméri, hogy pontosan mire van szükségmilyen lehetséges mozgásformák jöhetnek szóba. Történik egy fizikai állapotfelmérés is, ami annak érdekében szükséges hogy az edző lássa az állóképességedet, erődet. És ebben mutatkozik meg igazán a személyi edzés legnagyobb előnye, vagyis, hogy egy személyre szabott edzésterved lesz, aminek köszönhetően pontosan láthatod, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy elérd a céljaidat, illetve hogy ehhez milyen mozgásformát talál számodra alkalmasnak az edződ. 

személyi edzés Budapest

A személyi edzés Budapesten nálunk a gyakorlatok helyes elsajátításával folytatódik. Sajnos sokan, akik nem élnek a személyi edzés lehetőségével, rosszul tanulnak meg bizonyos gyakorlatokat, és a rossz beidegződést utólag már sokkal nehezebb leküzdeni. 

Kiknek ajánlott a személyi edzés? 

Tulajdonképpen mindenkinek, aki most szeretne elkezdeni sportolni, esetleg már régóta sportol, de elakadt, úgy érzi, hogy segítség nélkül nem tud tovább fejlődni. A személyi edző abban az esetben is tud segíteni, ha esetleg egy nagyobb kihagyás után szeretnéd újrakezdeni a sportot, de nem tudod, hogyan állj neki.

Bátran kérj segítséget akkor is, ha eddig csak "hasraütésszerűen" edzettél, de szeretnéd egy kicsit tudatosabban fejleszteni az izmaidat! Ha pedig az a célod, hogy a teremben lévő gépek használatát, előnyeit megismerd, szintén jó választás a személyi edzés. 

Milyen a jó személyi edző? 

személyi edzés BudapestA jó személyi edző amellett, hogy olyan edzéstervet állít össze a sportoló számára, ami a céljainak és az erőnlétének is megfelelő, inspirál, motivál, ha kell, segít változtatni. Az edzéstervet az esetlegesen meglévő betegségeid, sérüléseid figyelembe vételével állítja össze, vagyis nem kell attól tartanod, hogy az edzéssel többet ártasz majd magadnak, mint amennyit használsz. 

Sajnos még teljesen egészséges embereknél is előfordul, hogy túlbecsülik magukat, és sportsérülést, izomhúzódást, szalagszakadást szenvednek a túl nagy terhelés következtében, ám a személyi edző segítségével ez is megelőzhető. Az, hogy ha van egy személyi edződ, nem jelenti azt, hogy minden egyes alkalommal az "ellenőrzése alatt" kell sportolnod. Sok esetben elegendő az is, ha időnként konzultáltok, átbeszélitek, hogyan fejlődsz, hogy haladsz a tervvel. 

A Korona Fitnessben bárkinek van lehetősége igénybe venni a személyi edzést Budapesten, méghozzá szakképzett edzőktől. Munkatársaink mindenben segítenek, ha elhatároztad magadat a sportolás mellett, akkor bátran keresd fel őket és használd ki a személyre szabott edzésterv előnyeit! 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

Jógázz Budapesten, a levegőben!

jóga óra BudapestAz aerial jóga Budapesten is bárki számára elérhető! Próbáld ki Te is, jógázz hammock segítségével, hogy megtapasztald a fordított jóga különleges hatását

A jóga egyre népszerűbb, szinte napról napra több rajongója van. Számos típusa létezik, melyek mindegyike másképp mozgatja meg a testet, az egyes ászanák pedig más izomcsoportokat dolgoztatnak meg. Nem ritka, hogy aki egyszer kipróbálja a jógát, az onnantól szinte "le sem tudja tenni". 

Miért válaszd Te is a jógát? 

Felsorolni is nehéz, hogy mennyi pozitív hatása van a testre és a lélekre egyarántOldja az izmok merevségét, hajlékonnyá, rugalmassá tesz, nyújtja az izmokat, javítja a vérkeringést és a testtartást, növeli a tüdő kapacitását, oldja a stresszt, elősegíti a nyugodt, pihentető alvást, megtanít a helyes légzésre, megelőzi a depressziót, jókedvet varázsol, energikussá tesz. A jógázás rendkívül jó hatással van a hátra, segít a hátproblémák kialakulásának megelőzésében, illetve az ülőmunka okozta ártalmak csökkentésében. 

Kevés olyan mozgásforma van, ami ennyire sokoldalú, és ami annyira változatos, hogy gyakorlatilag mindenki megtalálhatja a neki tetsző formáját. A jóga előnyihez sorolható továbbá az is, hogy nem kellenek hozzá különleges eszközök, speciális helyszín. Bárhol jógázhatsz, ahol kedved tartja, otthon, a fitneszteremben vagy akár a természetben. 

Jóga órák Budapesten, a felfüggesztés előnyeivel 

jóga óra Budapest

A jóga egyik, itthon még kevésbé ismert formája az aerial jóga. Ez egy úgynevezett hammock segítségével zajlik, a gyakorlatok nagy része a levegőben történik. A hammock egyrészről támaszként szolgál, másrészt lehetővé teszi, hogy olyan gyakorlatokat is elvégezz, amelyeket másképp nem tudnál. 

Az aerial jóga során a gerinc tehermentes, a fordított világnak köszönhetően pedig kizökkent a megszokott helyzetből. Aki rendszeresen választja ezt a típust, az sokat tesz a vázrendszere és a mélyizmok erősítéséért, a tartása javulásáért, de az aerial jóga még a hormonháztartásra is jó hatással van. Ezen kívül fokozza az agy vérellátását, fejleszti a mozgáskoordinációt, magabiztossá tesz és oldja a stresszt. 

Az aerial jóga kifejezetten jót tesz a meditációs és koncentrációs készségnek, csökkenti a szorongást, javítja az állóképességet és hajlékonyabbá tesz. A hammocknak köszönhetően jelentősen kisebb teher hárul az ízületekre és a csontokra, ennek köszönhetően azok is kipróbálhatják, akik hátproblémákkal küzdenek. A fordított pózok, amiket más jóga típusok esetében csak a gyakorlott, haladó szintű jógázók tudnak végrehajtani,  a kezdők számára is lehetségessé válnak a hammock segítségével.

jóga óra Budapest

A hammockot használva a gravitáció erejét is kihasználhatod, több vért és oxigént juttatva az agyba, ami jótékony hatással van a memóriára és az agyműködésre. És végöl, de nem utolsó sorban, az aerial jóga során megtapasztalt fordított világ egy teljesen új nézőpontot ad, szórakoztat és hozzájárul, hogy megtanuld más helyzetekben is más szemszögből szemlélni a történéseket. 

Stúdiónkban a jóga több formáját is kipróbálhatod! 

Stúdiónkban több stílust is kipróbálhatsz, ha még nem tudod biztosan, hogy melyik lenne számodra a legmegfelelőbb. Érdemes áttekintened az órarendünket, és bejelentkezned arra az órára, amelyik érdekel. Az aerial jóga Budapesten nálunk kezdők és haladók számára is elérhető. 

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, fordulj hozzánk bizalommal és kérd bővebb tájékoztatásunkat az órákkal kapcsolatban! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésedre a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Rádiófrekvenciás testkezelés a látványos eredményért

radiofrekvencias-testkezeles-zsirbonto-testkezeles

Zsírbontó testkezeléssel van esélyed eltüntetni a kényes pontokat. Tudj meg többet a lehetőségről, és jelentkezz mihamarabb időpontért!

A fogyás nehézségeiről, amit a testkezelés megoldhat

Sokan vágnak bele fogyókúrába, egészségük és természetesen az önbizalmuk helyreállítása miatt. A többségnek kitartó munkával sikerül egy darabig látványos eredményt elérni, aztán pedig ez egyre inkább mérséklődik. Egyesek hiába próbálkoznak többféle praktikával, további étrendi módosításokkal, a kényes pontok csak nem akarnak eltűnni, és akkor még a narancsbőr is nehezíti a körülményeket.

Sajnos nem mindenkinek egyszerű szintet lépni a fogyásban, aminek számtalan oka lehet. Visszavezethető ez az alkati adottságra, egészségre, de nem ritka, hogy a szakemberek a pszichés állapottal hozzák ezt összefüggésbe. Bármiről is legyen szó, az érintettek nem igazán törődnek abba bele, hogy egy ponton túl nem tudnak tovább haladni.

Ilyenkor érdemes lehet különböző testkezeléseket kipróbálni, amelyek segítségével lehetőség van elérni a kitűzött célokat. Nagy előnyük, hogy kifejezetten a kényes pontokat célozzák meg. Akik rendszeresen részt vesznek ilyen kezelésen, elég hamar valóban látványos eredményt tapasztalhatnak. Rengeteg időt és pénzt lehet megspórolni, mivel a továbbiakban nem szükséges költeni más fogyókúrás készítményekre, vitaminokra.

Ismerkedj meg a rádiófrekvenciás testkezeléssel!

Napjainkban sokféle szolgáltatással lehet találkozni, amelyek közül érdemes lehet kipróbálni a rádiófrekvenciás testkezelést. Ez esetben egy gép segít a kívánt eredmény elérésében. A gép hatékony zsírbontást képes biztosítani, ami által a zsírsejtek mérete csökkenésnek indul.

Ezzel együtt a nyirokáramlás és a mikro-keringés ismét megindulnak, az anyagcsere folyamatok pedig normalizálódnak. Ez lehetővé teszi, hogy a narancsbőr elkezdjen leépülni, ami sokak számára okoz megkönnyebbülést az évek óta tartó küzdelem után.

És, hogy miért ilyen hatékony ez a készülék? A berendezés kezelőfeje képes a bőrfelszínt 40-42 C hőmérsékletre felmelegíteni. Ennek hatására el tud indulni a zsírbontás, a zsírsavak intenzíven tudnak távozni a sejt közötti térbe. A lebontott zsír a vénás és a nyirokrendszeren keresztül távozik, majd a kiválasztás után ürül ki a szervezetből.

A célzott zsírbontó testkezelésnek van még egy lényeges előnye, amiről érdemes tudnod.
 

A feszesítésre sem lesz gondod!

Fontos lenne számodra a feszesítés is? A rádiófrekvenciás testkezelés ezt is biztosítja számodra. Az oxigénellátás felélénkül, emiatt nő az elasztin - és kollagén rostok termelődése, ezért tud a kezelt terület feszesedni. A bőrben található kötőszövet tud regenerálódni, a vérbőség következtében javul az  állaga. A végeredmény egy sokkal egészségesebb, fiatalabb bőr, amelyre mindig is vágytál.

A zsírbontó testkezeléssel elkerülheted, hogy különböző feszesítő krémekkel, szérumokkal kelljen ápolni a bőrödet. Semmi más dolgod nincs, mint részt venni a kezelésen, és megtapasztalni az előnyöket. Igazi újjászületésben lehet részed, visszakaphatod az önbizalmad, sokkal jobban érezheted magad a bőrödben, hiszen azt az összképet láthatod a tükörbe, amit régóta szerettél volna elérni.

Próbáld ki a forradalmi testkezelést, érezd magad jól a vízparton, szóljon a nyár az önfeledt pillanatokról, ne a kényes részek takargatásáról! Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. Igényes, tiszta környezetbe várjuk vendégeinket.

Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnél bejelentkezni, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Gépi nyirokmasszázs a fittség, egészség megőrzéséhez

Egyre több problémád van a gyengülő immunrendszereddel, és a megjelenéseddel sem vagy elégedett? Próbáld ki a nyirokmasszázst, foglalj időpontot!

Foglalkozz a tested jelzéseivel!

gépi nyirokmasszázsNagyon sokan küzdenek fáradékonysággal, rosszullétekkel, amiket nem igazán tudnak mihez kötni. Egyesek úgy érzik, hogy a rossz közérzet teljesen felemészti őket, rendkívül lehangoltak, a negatív hatás, rossz állapot pedig a teljesítményükön is visszatükröződik.

Nem is sejtik, hogy esetleg a szervezetben megtalálható nagy mennyiségű méreganyagok azok, amik munkálkodnak, és betegítik meg a testet. Lényeges, hogy az emberek foglalkozzanak a szervezet negatív jelzéseivel, mert így a méreganyagok nem okozhatnak hosszú távon komoly egészségügyi szövődményeket.

Az, hogy ez a probléma miért alakul ki, arra nagyon egyszerű a magyarázat. A mai kor emberére jellemző a mozgáshiányos életmód, ami párosul a túlsúlyt eredményező egészségtelen táplálkozással. Ennek hatására gyengül a nyirokkeringési rendszer működése, így a méreganyagok sem tudnak a testből távozni.

Az, hogy a méreganyagok megtalálhatók a szervezetben, sajnos annak esztétikai jelei is vannak. Nem csoda, ha ilyen állapotban az ember a külsejével sem elégedett. Ekkor ütik fel a fejüket a cellulit problémák, a bőr fakó, látszik rajta, hogy belsőleg rendellenességgel küzd az adott személy.

Nagyon fontos, hogy a felismerés után drasztikus lépések történjenek. Célszerű adni egy esélyt a hullámmasszázsnak, amely igen népszerű testkezelésnek számít napjainkban.

Mit ad a gépi nyirokmasszázs?

A gépi nyirokmasszázs segíthet abban, hogy megszűnjön a nyirokrendszerrel kapcsolatos rendellenes állapot. A nyirokmasszázs elterjedt alternatívának számít a szervezet méregtelenítése terén, mindenképp érdemes egy próbát tenni, mert az egyén egy komplett újjászületésen mehet keresztül.

A nyirokmasszázs lényeges szerepet tölt be a nyirok elfolyás javításában, képes megszüntetni a nyirokpangást. Beindítja az immunrendszert, amely pedig így serkenti a méreganyagok távozását.  Hozzájárul a szövetek és a sejtek regenerálódásához, sebek gyógyulásához, és nem utolsó sorban csökkenti a test gyulladáskészségét is. Ez nagyon fontos, ugyanis a gyulladások igencsak nagy mértékben meghatározzák a szervezet működését.

A gépi nyirokmasszázsnál a páciens testére, végtagjaira speciális, légkamrákból álló applikátorokat helyezünk fel. A kezelőegység légkamráit meghatározott sorrendben, egyesével fújja fel a Doctor Life készülék a kiválasztott program szerint. Ezzel a vendégek rendkívül hatékony, kellemes masszázst kapnak, amitől teljesen felfrissülhetnek. Bátran lehet kikapcsolódásként is tekinteni a kezelésekre.

Nyirokmasszázzsal búcsút inthetsz a narancsbőrnek

gépi nyirokmasszázsMost, hogy hamarosan itt a strandszezon, ismét aktuálissá vált sokaknál a narancsbőr eltüntetés, aminél több kihívással is számolniuk kell az érintetteknek. Ha a szervezet telített méreganyagokkal, úgy lehet bármilyen krémet, kezelést alkalmazni, nem lehet célt érni velük. Első körben belsőleg kell gondoskodni a szervezet méregtelenítéséről, mert már ezzel látványos eredményeket lehet elérni.

A nyirokmasszázs többek között ebben is tud segíteni, rengeteget javít a bőr állapotán, így pedig nyugodtan felveheted kedvenc fürdőruhádat, nem kell feszengened, kellemetlenül érezned magad a strandon. Karcsúsításban, zsíroldásban is eredményeket lehet elérni a kezeléssel. Egy biztos, ha kipróbálod, a szervezetednek ezzel csak jót teszel.

Itt az ideje, hogy megszabadulj a méreganyagoktól, jelentkezz mihamarabb nyirokmasszázsra, és tapasztald meg az előnyöket! Ha bővebb információkra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Hozd magad formába egyedülálló edzésformával, az aeiral jógával!

Meguntad a már ismert edzésformákat? Itt az ideje, hogy elmerülj az AntiGravity® Fitness gyakorlataiban, amelyek biztosan feltöltenek, formába hoznak!

Új utat keresel a mozgással kapcsolatban?

Antigravity FitnessVitathatatlan, hogy manapság nagyon sokféle sportolási lehetőség közül válogathatnak a mozogni vágyók. Vannak olyanok, akik az évek során ezeket a lehetőségeket kihasználják, és többféle területen is kipróbálják magukat. Egy idő után úgy érezhetik, hogy a lista végére értek, és már tulajdonképpen mindenen túl vannak, így új kihívásokat keresnek.

Szeretnék forradalmi újdonságokkal felpezsdíteni a mindennapokat, amik az egészségüket is szolgálják, és formába is hozhatják magukat tőlük. Akik igazán egyedülálló mozgásformát keresnek, nekik mindenképp érdemes kipróbálniuk az aerial jógát. Ez az AntiGravity® Fitness egy védjegyoltalom alatt álló, igazán hatékony fitness technika, amelyre a résztvevők biztosan nem tudnak egyhamar ráunni, mert a levegőben lógva lehet végezni a gyakorlatokat.

Az aerial jóga Budapesten teljesen új élményt ad a mozgás területén. Egyesek aggódhatnak a levegőben történő gyakorlatok elvégzése miatt, azonban itt biztosan nem kell tartani a balesetektől. A Harrison AntiGravity® Hammock nevű, majdnem 500kg teherbírású anyag garantálja a balesetmentes körülményeket. A gyakorlatok a teljes testet megmozgatják, a gravitációs nyomás pedig rendkívül felszabadító érzéssel ajándékozza meg a résztvevőket.

Kiknek érdemes kipróbálni az AntiGravity® Fitness-t?

Egyesek úgy gondolják, hogy ezeket a speciális gyakorlatokat nem mindenki tudná elvégezni, azonban az AntiGravity® Fitness megálmodója másképp vélekedik erről. Szerinte az ember annyira fiatal, amennyire nyitott az elméje, és rugalmas a gerince. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki erőt érez magában, nyugodtan kipróbálhatja az aerial jógát. Ráncfelvarrás helyett és megelőzésképpen is célszerű részt venni a foglalkozásokon.  Kortól és nemtől függetlenül mindenki találhat kihívást ezen a területen.

Aki szeretne új célokat kitűzni, fejlesztené a képességeit, formába hozná magát, és egy jó társasággal edzene, nem kérdés, hogy jelentkezzen Budapesten az aerial jógára.

Antigravity Fitness

Mitől hatékony, miben segíthet az aerial jóga?

Nagy előnye ennek az edzésformának, hogy sokkal pozitívabb hatást gyakorol a gerincre, annak rugalmasságára, köszönhetően a fordított testhelyzetnek. Manapság szinte népbetegségnek számítanak a gerincproblémák, rossz testtartás, és sajnos a legtöbb elérhető módszer nem is igazán tud hatékony segítséget nyújtani. Ezzel szemben az AntiGravity® Fitness teljesen más szempontból közelíti meg a problémát, így tud valóban javítani is.

Az ember minél többször vesz részt az aerial jóga foglalkozásokon, egyre inkább azt tapasztalhatja, hogy a mozgása könnyebb lesz, továbbá javulhat a fizikai állapot is. Óriási adrenalinlöketet adnak a fordított testhelyzetben végzett gyakorlatok, minden egyes foglalkozás után lelkileg is felszabadultabbak lehetnek a vendégek. Az, hogy ilyen testhelyzetben is lehet teljesíteni, sokak önbizalmát is megnövelheti.

Felkeltettük az érdeklődésedet, és szívesen kipróbálnád ezt az új edzésformát? Jelentkezz hozzánk mihamarabb, az aerial jóga árakért cserébe egy igazán hatékony sportolási lehetőséget próbálhatsz ki, ami a testi és lelki állapotodon egyaránt javíthat.

Honlapunkon bővebb információkat is találsz rólunk, szolgáltatásainkról. A foglalkozásokat valódi szakértők tartják, akik a gyakorlatok helyes elvégzése mellett motiválnak, támogatnak is a célok elérésében. Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Testkezelés, amivel búcsút mondhatsz a zsírlerakódásnak

alakformáló testkezelésHiába edzel, diétázol, mégis elégedetlen vagy a végeredménnyel? Ajánljuk figyelmedbe az Icoone testkezelést, amivel garantált az igazán tökéletes alak!

Nincsen eredménye az edzésnek?

Sokan elégedetlenek azzal a látvánnyal, amit a tükörben nap, mint nap látnak, ezért az életmódváltás mellett döntenek. Ennek lényeges részei a rendszeres testmozgás és a diéta. Egy ideig egyesek még elégedettek azzal az eredménnyel, amit hétről hétre elérnek, aztán szép lassan ez megváltozik. Sajnos többen is tapasztalhatják a laza bőr és a helyi zsírlerakódás problémáját, amiktől akkor sem lehet megszabadulni, ha az ember még intenzívebbé teszi az edzéseit.

Ezen jelenségek elvehetik a kedvet a további küzdelemtől, hiszen hiába minden törekvés, az igazán zavaró zsírlerakódástól nem lehet megszabadulni, így pedig az önbizalom sem állhat helyre.

Alakformáló testkezelés, amellyel lehet segíteni

Ha az ember nem elégedett a fogyókúra, intenzív testmozgás eredményével, mindenképp célszerű rásegíteni az alakformáló testkezeléssel. Ez a lehetőség óriási segítséget nyújthat abban, hogy a zavaró tényezőktől könnyebben meg lehessen szabadulni.

Napjainkban nagyon sokféle alakformáló testkezelés létezik. Napról napra egyre több forradalmi újdonsággal lehet találkozni, amelyeknek megéri egy esélyt adni. Mostanában az Icoone testkezelés az, ami sok vendégünk figyelmét kelti fel. Rengeteg pozitív visszajelzést lehet hallani, ami nem csoda, hiszen napjaink egyik leghatékonyabb segítségéről van szó.

Mi is az Icoone testkezelés?

alakformáló testkezelésAz Icoone egy olyan orvosilag is elismert készülék, ami a legfrissebb anatómiai felfedezésen nyugvó technológiát biztosítja a szépészeti alakformálással kapcsolatban. A berendezés testreszabott kezelést biztosít a nőknek és a férfiaknak egyaránt.

A többi technológiával szemben azért hatékonyabb és látványosabb az Icoone testkezelés, mert a teljes bőrt képes edzeni, így tud segíteni a laza bőrnél vagy a zsírlerakódások eltüntetésénél. A készülék  vibrációja egészen mély rétegekig is elér, ahol ki tudja fejteni a jótékony hatását. Ezt egyetlen testedzés, diéta sem tudja kiváltani.

Az Icoone testkezelés nagy előnye, hogy serkenti a zsírbontást, elég intenzíven stimulálja a kötőszöveteket, tonizálja a testet. Még a kollagén termelésben is fontos szerepet tölthet be. Igazi kényeztető wellnessként is lehet tekinteni a szolgáltatásra, amely az önbizalom helyreállítása mellett a kellemes kikapcsolódásról is gondoskodik. Rendkívül látványos eredményeket lehet elérni, ezután pedig már nem párosulhat rossz érzéssel az, ha az egyén belenéz a tükörbe.

Az alakformálás mellett a testkezelést azon személyeknek is ajánljuk, akik sportsérülésektől vagy hajszálerektől szenvednek. Az egészségmegőrzés is lényeges tényező, ezzel is fontos foglalkozni, természetes, hogy igyekszünk ezen a területen is útmutatást, megfelelő eszközt biztosítani a vendégeknek.

alakformáló testkezelésFelkeltettük az érdeklődésedet, és szívesen kipróbálnád az Icoone testkezelést? Gyere el hozzánk, ahol a vendégek igényes környezetben edzhetnek, kapcsolódhatnak ki, és töltődhetnek fel! Itt megszabadulhatsz a petyhüdt bőrtől vagy sokak ellenségétől, a cellulittól.
Az Icoone a bőrkezelés teljesen természetes és forradalmi alternatíváját biztosítja azoknak, akik szeretnék a maximumot kihozni a megjelenésükből, és helyreállítanák az önbizalmukat.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdezni szeretnél, vagy időpontot foglalnál, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Minden, amit a Body Art edzésről tudni érdemes

body art edzésA Body Art edzés egy komplex mozgásrendszer, ami egyszerre van jó hatással a testre és a lélekre. Kiegyensúlyozottá tesz, segít elérni a belső harmóniát. 

Amikor az ember az ideális mozgásformát keresi, nincs mindig könnyű dolga. Persze, ha valaki már beleszeretett egy sportba, akkor számára egyértelmű a helyzet, de ha Te például csak annyit határoztál el, hogy szeretnél többet mozogni, akkor hamar szembesülni fogsz vele, hogy mennyire sokféle lehetőséged van. Mit szólnál, ha az edzés nem csak a testedre hatna pozitívan, hanem a lelkedre és a mentális állapotodra is? 

A testi-lelki harmónia megteremtője, a Body Art edzés

A Body Art a jógán alapszik, már ebből is sejthető, hogy bizony nem csak a test erősítéséről szól, hanem a belső egyensúly megteremtéséről is. Energikusabbá tesz, oldja a stresszt, jó hatással van az önismeretre, de még a koncentráló képességet is javítja. Egy Body Art edzés után egyszerre leszel kellemesen fáradt, teljes mértékben ellazult, ugyanakkor életkedvvel teli. 

Testre gyakorolt hatások

body art edzés

A Body Art egy összetett mozgásrendszer, ami szinte minden izmot megdolgoztat, méghozzá mindig a leghatékonyabb gyakorlatokkal. Formálja a tested, erősíti az izmokat, javítja a tüdő kapacitását, enyhíti a gerincproblémák okozta tüneteket, a vállfájdalmat. 

Fejleszti a bicepszet, a hát- és hasizmokat, így javul a testtartás. Az edzés során fontos szerepet kap a be- és kilégzés tudatos szabályozása, illetve a tüdőre jó hatással lévő légzőgyakorlatok elsajátítása. A Body Art edzés során egymást váltják a dinamikus, energikus gyakorlatok és a relaxálást célzó, pihentető mozgások. Természetesen a terhelés fokozatosan növelhető. 

A body art edzés a lelki egészség megteremtésében is segít! 

Az edzés során mentálisan is fel fogsz frissülni. Megtanulhatod, hogyan figyelj oda önmagadra, hogyan értsd meg a tested jelzéseit, hogy az élet más területein is kihozhasd magadból a maximumot. Egy ilyen edzés nagyszerű választás, ha szeretnéd újra megtalálni a lelki egyensúlyt, de közben a mozgást is előtérbe helyeznéd az életedben. 

A Body Arthoz a kényelmes ruhán kívül nincs szükség semmi másra. Nem kellenek különféle tornaeszközök, ha megvan benned a kellő akaraterő, akkor bátran belevághatsz! A gyakorlatok többsége otthon is elvégezhető, de az emberek többségére jó hatással van mások jelenléte, a közös mozgás, az együtt küzdés. 

body art edzés

A mozgásformát mindenkinek ajánljuk, aki többet szeretne tenni az egészségéért, túl stresszesnek érzi magát, illetve aki szeretne frissebb, fittebb lenni, mind testileg, mind mentálisan. A Korona Fitness Stúdióban folyamatosan elérhetőek a Body Art edzések, melyekre könnyedén foglalhatsz időpontot online. Ezeken az alkalmakon profi edző segítségével sajátíthatod el a gyakorlatokat, ötvözve egy közösségi élménnyel. 

A Body Art budapesti stúdiónkban egy órás elfoglaltságot jelent, így könnyen beilleszthető akár zsúfolt napirendbe is. Legyél akár diák, fiatal felnőtt vagy középkorú, nagy szeretettel várunk edzéseinken. Vásárolhatsz hozzánk 4, 8, 10 vagy 16 alkalmas bérletet, de, ha bizonytalan vagy és szeretnéd előbb kipróbálni magad, akkor egy alkalomra szóló belépőt is választhatsz. A bérletek harminc napig érvényesek, ez alatt az idő alatt bármikor felhasználhatod őket. 

Amennyiben a Body Art edzés felkeltette az érdeklődésedet, de további kérdésed merült fel, fordulj hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésedre a megadott elérhetőségeink bármelyikén és válaszolnak minden kérdésedre. 

A személyi edzésen minden cél megvalósul

személyi edzés budapestSzereted a gyors eredményeket és a jól kihasznált időt? A személyi edzésben megtalálod, amit keresel. A Korona Fitnessben várunk alakformálásra!

Az edzés több cél elérésére kiváló eszköz, de csak akkor, ha jól és következetesen csinálják. Leadni a felcsúszott vagy makacsul ragaszkodó plusz kilókat, izmot növelni, fittebbé válni és olyan alakot formálni, amire büszke lehet a tulajdonosa.

A személyi edzés azok számára jelent tökéletes választást, akik nem akarnak időt vesztegetni arra, hogy sorban kipróbálják a csoportos órákat, keresgélve, hogy melyik fog beválni hosszú távon. Az edzőteremben működő gépeken izzadva nem biztos, hogy olyan tempóban haladsz, mint amilyenben szeretnél. A saját magad összeállította edzéstervben sem lehetsz biztos. Nem kell a sötétben tapogatóznod, mert a személyi edzésen jó kezekben vagy.

A személyi edzés lényege, hogy az első perctől fogva fokozatosan, de következetesen halad a kitűzött cél felé az edző és a pártfogoltja. Itt nincsenek megtorpanások, visszaesések vagy kihagyások. A kezdők gyakran beleesnek ezekbe a hibákba, de még a gyakorlott edzőterembe járóknak is jól jön egy profi edző iránymutatása. A személyi edzőnek komoly múltja van, megalapozott szakmai tudása és képes motiválni a tanítványát is.

A személyi edzésen magas hatásfokú, egyedi edzésterv, fegyelem, mégis motiváló hangulat tereli a vendégeket a célok elérése felé. Ha van egy testsúly, egy alak, egy határidő, amit el szeretnél érni, akkor egy saját edzővel nagyobb eséllyel fog sikerülni, mint korlátlan havi fitness bérlettel a zsebedben. A befektetett energia, idő, izzadtság és izomláz garantáltan meg fog térülni az edzéseken és a Korona Fitnessben.

A budapesti edzőtermünkben már számtalan sikertörténet született. A tiéd is lehet olyan fejezet a Korona Fitness történetében, amiről mások példát tudnak majd venni. Regisztrálj a budapesti személyi edzéseinkre, változtass magadon és az életmódodon, inspirálj másokat! A kezdéshez kérdezz bátran, gyere be hozzánk személyesen vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

A zsírpárnákat nem kíméli az alakformáló testkezelésünk

Alakformáló testkezelésOlyan alakról álmodsz, amivel végre valóban elégedett lehetsz? Vess be mindent, sportolj, étkezz tudatosan, vegyél részt az alakformáló testkezelésünkön is!

Az eltűnni nem akaró zsírpárnák, a laza bőr, a makacs és csúnya narancsbőr ellen ma már számos módszer kínálkozik. Nemcsak javítani lehet azon, mit mutat a mérleg és a centiméter, de a feszesebb, formásabb alak elérésében is segítenek a modern testkezelések.

A Korona Fitnessben az alakformáló testkezelések nem véletlenül népszerűek. A testkezelés olyan hatékony, hogy a rendszeres sporttal kiegészítve minden porcikáddal elégedett lehetsz. Milyen kezelésen fogsz részt venni nálunk, ha az alakformálás a célod? Az alakformáló testkezelés csomagban vehető igénybe, ami azt jelenti, hogy kombinált kezelésnek vetjük alá a kritikus területeket. Egyrészt rádiófrekvenciás zsírbontást végzünk, másrészt pedig teljes testre alkalmazott mikrostimulációs vákuummasszázst.

A rádiófrekvenciás testkezelés vagy zsírbontás tulajdonképpen a zsírleszívás olyan változata, ahol nem kell beavatkozást végrehajtani. A kisebb zsírfelesleg eltüntetésében hatékony kezelés, de nagyobb súlyfeleslegnél már nem ez a módszer a célravezető. Előnye, hogy nincs fájdalom, nem kell lábadozási idővel számolni, vágás, szúrás nélkül valósul meg a kezelés. 

A rádiófrekvenciás testkezelés egy alkalommal negyven percen át tart. Az eljárás veszélytelen, nem jár kockázattal. A zsírszövetet olyan hőhatás éri, aminek következtében a zsírsejtek elkezdenek lebomlani, illetve így csökken a térfogatuk és a mennyiségük. Ezzel párhuzamosan anyagcsere élénkülés, méregtelenítés is történik, ami a meglévő narancsbőrös elváltozások felszámolásában is segít. A mikrostimulációs vákuummasszázzsal együtt teljes hatvan percen át történik az intenzív alakformálás.

A Korona Fitnessben az alakformálás, a fogyás, feszesités prémium és korszerű testkezelések támogatásával történik. A vendégeinket várjuk az előre egyeztetett időpontban. Szépülj, karcsúsodj velünk a budai fitnesztermünkben!

Mit tud nyújtani a személyi edzés?

személyi edzés budapestNem csak ismerkedni jársz az edzőterembe, nem is szelfizni, helyette az alakformálás a célod? A személyi edzést válaszd, ha eredményeket szeretnél!

Az edzőteremben nem mindenki érzi magát olyan otthonosan. Főleg a kezdők mozognak bizonytalanul az ismeretlen gépek és eszközök között, arról nem is beszélve, hogy csak ritkán érkeznek egy kész, hatékony és személyre szabott edzés tervvel.

A személyi edzésnek pontosan az a lényege, hogy segít neked a  kitűzött célokat pontosan úgy elérni, ahogyan elképzelted. Egyedül vagy csoportban edzeni csak akkor jó döntés, ha van már gyakorlatod vagy szinten tartás miatt jársz edzőterembe.

Az edzővel az oldaladon maximális figyelmet kapsz, nincs lazsálás, így garantált a fokozatos fejlődés. Az edzéseket nem lébecolhatod el, nincs közben telefon nyomkodás, beszélgetés vagy lustálkodás. Ez már jó alap ahhoz, hogy hamarosan a tükörben és a mérlegen is észrevedd a változást magadon.

Az edző minden részletre kiterjedően támogatja az életmódváltásodat, az alakformálásra, fogyásra vagy izomépítésre vonatkozó céljaidat. Tudni fogod, hogy milyen edzőruhát érdemes vásárolnod, ellát tanácsokkal arra vonatkozóan, hogy mit és mennyit egyél vagy igyál edzés előtt és után, megmutatja, hogyan használd az egyes gépeket és sporteszközöket. A rosszul berögzült mozdulatokat kijavítja és motivál, amikor hullámvölgybe kerülsz, ilyen pedig mindenkivel megesik.

Gondolj a személyi edződre úgy, mint egy tanárra, aki a tudásával és a tapasztalatával végigvezet azon az úton, ami előtted még ismeretlen. Az út során pedig egyre erősebb, fittebb, csinosabb, formásabb egészségesebb és motiváltabb is leszel.

A személyi edzés Budapesten, a Korona Fitnessben kedvező áron elérhető. Jelentkezz be hozzánk, válassz edzőt magadnak és kezdődhet a munka! A négy személyi edzőnk közül női és férfi trénert is választhatsz, de akár mindegyiket próbára teheted, ha az a célod, hogy a neked legjobb edzőre rátalálj. Érdeklődj a részletekről és egyeztess egy személyes találkozóhoz időpontot az elérhetőségeinken!

Jóga Budapesten: jóga különböző stílusban!

Melengető jógázás infra panelek között!

infra jógaJógázz Budapesten különböző stílusban! Az infra jóga órán megidézzük a meleg napsugarakat, új élményekben veszünk részt!

A jógának már számos változata létezik, több fajtáját gyakorolják. Nem csupán a jóga stílusok jelentik az egyetlen különbséget a jóga órák között. A jógázáshoz teremtett körülmények is eltérőek lehetnek. A bikram vagy hot jóga órán például magas hőmérsékletet hoznak létre, aminek következtében szaunához hasonló környezetben folyik az óra. Az infra jóga hasonló, de a bikram jóga szelídebb változatának feleltethető meg.

Aki nem szeretne a végsőkig elmenni és nagyobb kihívásnak kitenni a testét, annak az infra jóga, melengető sugarakban végzett gyakorlatait ajánljuk. A hot jóga vagy bikram jóga forróságában izzadnak, kívülről kapnak meleget a résztvevők, ám az infra jóga esetében ez fordítva van. A működésbe hozott infra panelek belülről melegítik fel a testet. Milyen előnyökkel jár az, ha nem csak jógáznak egy jóga órán, hanem infra panelek melegében teszik azt a résztvevők? Eláruljuk!

A Nap és a Hold egyensúlyba kerül!

hatha jógaA jógázás Budapesten a mentális és a fizikai állapotot is kiegyensúlyozza.A hatha jóga az élet minden területére jótékony hatást képes gyakorolni. 

hatha jóga segít abban, hogy az elért harmóniát megtarthassa a jógázó, ezáltal pedig hosszú távon is egy jobb életminőséget, kiegyensúlyozottabb hétköznapokat tud bárkinek adni, aki a jóga mellett elkötelezi magát.

hatha jóga támogat, hogy tudatosabban élj, boldogabb, egészségesebb legyél. A hatha jóga gyakorlatai minden egyes jóga típus alapjait jelentik. Érdemes kipróbálnod elsőként ezt a jógát, ha most jársz először egy budapesti jóga órán!

hatha jóga a Nap és a Hold szavakból áll össze, ami arra utal, hogy az ellentétes csatornák tisztítása, az egymással szemben álló energiák kiegyensúyozása történik jógázás közben. Az egyensúly megteremtése és megtartása a célja, amit az ászanák, pránájámák, valamint kriják gyakorlásával ér el. A testhelyzetek, légzőgyakorlatok és a tisztító gyakorlatok összessége segít elérni a testi, lelki, szellemi harmóniát.

Találd meg a belső csended!

yin jógaA budapesti jógázás rendszeres gyakorlása hosszú és rövid távon is támogatja a jógázó jólétét. A yin jóga a gyógyulást, a meditációt, az elmélyülést keresőknek szól. 

yin jóga gyakorlásának eredményeképpen erősödik az immunrendszer, a jógázó a betegségekkel szemben ellenállóbb lehet. Ez annak a következménye is, hogy az ellazulás, a jógázás közben tapasztalt stresszoldás hatására az alvás minősége is megnő. A yin jóga öngyógyításra is használt, fekvő és ülő pózokból álló, lassú tempójú jóga, nem megerőltető. Az ászanákat hosszan kell kitartani, miközben van lehetőség az elmélyülésre, odafigyelni a légzéstechnikára. A jógázó ellazult állapotba kerül, miközben a meridiánokat, energiacsatornákat aktivizálja a pózok gyakorlása közben.

yin jóga a befelé figyelés, belső csend, a gyógyulás jógája, ami segít abban, hogy kezdők is megtapasztalják a jóga pozitív hatásait. A yin jógát 2. kerületi jóga stúdiónkban ismerheted meg! Gyere és jelentkezz a legközelebbi jóga óránkra, jógázz velünk a kiválasztott stílusban!

Jógastúdió Budapesten: ismerkedj meg nálunk a jóga típusaival!

Jóga Budapesten: a Flow jógák

Jógastúdió BudapestenJógastúdiónk Budapesten Téged is vár; nálunk megismerkedhetsz a jóga több változatával, így könnyen választhatsz közülük.

A Flow jógák többféle típusa is kipróbálható jógastúdiónkban, Budapesten, így a Hatha Flow, a Gerinc Flow és a Csípőnyitó Flow jóga is.

A jóga alapesetben egy-egy különleges pozíció statikus tartásáról szól, ám ez nem feltétlenül van így, hiszen a különféle jógastílusok különböző módokon közelítik meg a gyakorlatok végzésének kérdését. Jógastúdiónkban, Budapesten kipróbálhatod a Hatha Flow jógát is, amely a pozíciók - vagyis az ászanák - statikus tartása helyett inkább az intenzívebb mozgásra helyezi a hangsúlyt, ami ez esetben annyit tesz, hogy a légzés ritmusának megfelelően történik meg az ászanák közötti váltás. A Gerinc Flow jóga értelemszerűen a gerincre gyakorol pozitív hatást az erre a területre fókuszáló gyakorlatok által, ám a Hatha Flow jógához hasonlóan, a Csípőnyitó Flow jóga pedig a csípő területeire összepontosít, ezzel lazítva a csípőizomzatot.

Jóga Budapesten: a Hatha jóga

jóga a 2. kerületbenA Hatha jóga nem keverendő össze a Hatha Flow jógával; utóbbi az előbbi továbbfejlesztése, a Hatha jóga pedig a tradíciókat követő, jóval ősibb jógastílus, amit szintén kipróbálhatsz nálunk, ha a 2. kerületben jógáznál.

A Hatha jóga gyakorlatilag a nagybetűs jóga; az az irányzat, amire a legtöbb stílus épül. A klasszikus jóga ismérve a hosszan kitartott ászanák mellett a légzés kontrollálása, valamint természetesen a meditáció, az elme folyamatos felügyelete és a tudatosság. A Hatha jógaórán azonban nem csak az ászanákat gyakorolhatod, de elsajátíthatod a hozzá tartozó egyéb készségeket is, így például a helyes légzést a pránajámák - légzőgyakorlatok - által, a mantrákon, relaxáción és meditáción át pedig eljuthatsz a tudatosság egy új szintjére is.Létezik azonban a Hathta jógának dinamikus változata is, melyet szintén kipróbálhatsz nálunk.

jóga a 2. kerületben azonban nem csak a Hatha és a Flow jógastílusokkal vár téged; akad a repertoárunkban más is, amire érdemes figyelmet szentelned!

Jóga Budapesten: kezdőket is várunk

jóga kezdők számáraElsőre talán ijesztő lehet, hogy ennyiféle stílus közül kell választanod, azonban nem kell aggódnod, hiszen oktatóink a jógát kezdők számára is oktatják, és természetesen tanácsokat is adnak. E tanácsok arra is vonatkoznak, hogy melyik stílust érdemes elsőre kipróbálnod, de emellett természetesen részletes tájékoztatást is kapsz arról, hogy mire is számíthatsz, ha ellátogatsz hozzánk, és elkezded a jógát budapesti stúdiónkban. A jóga kezdők számára természetesen nehéz, vagy legalábbis annak tűnhet első látásra, ám nagyon hamar rájössz majd, hogy ez a sport minden tekintetben felülmúlja majd az elvárásaidat: sokkal nehezebb, mint azt valaha gondoltad volna, de sokkal könnyebben bele is jössz majd, mint remélnéd!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd kipróbálni a jógát Budapesten, a mi jógastúdiónk oktatóinak segítségével, vagy épp egy új közösséget keresel, amelyben folytathatod a megkezdett utadat, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Fogyj kardióval! A budapesti fitnesztermünkben kezdj hozzá!

fitneszterem budapestFogyni szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Vegyél bérletet a budapesti fitnesztermünkbe és ismerd meg a kardió gépeinket!

Az alakformálásnak számos módja van, az egyik a kardió edzés. A kardió azoknak szól, akik a koplalástól idegenkednek, de a semmitevést sem szeretnék a hétköznapjaik részévé tenni.

A kardió olyan mozgásforma, amit mindenkinek művelnie kell, aki súlyos kilóktól szeretne megszabadulni.  Ne számold a kalóriákat reggeltől estig, inkább égesd el őket egy olyan budapesti fitneszteremben, ahol válogatott fitnesz gépekből álló géppark vár ! Amint a  kalóriaégetés működésbe lép, a fogyás is beindul. Hogyan kezdj hozzá az eredményes és tartós fogyáshoz?  Egy intenzív edzésen akár 800 kalóriát is veszíthetsz. Használd felváltva a futópadot, evezőgépet, lépcsőzőgépet, a kerékpárt vagy az ellipszis trénert!

A kardiózásnak megvannak a maga a szabályai. A hatékonyság érdekében oda kell figyelned arra, hogy milyen gyakran, milyen hosszan és milyen intenzíven edzel. Heti több alkalommal kell kardióznod, hogy a diéta mellett fogyni kezdj. Választhatsz, hogy rendszeresen, heti 300 perc kevésbé intenzív vagy heti 75 perc intenzív kardió edzést végzel. Miután elérted a kitűzött célt, ennél kevesebb is elegendő lesz a súlyod megtartásához. A kezdőknél lényeges a fokozatosság, a terhelés ésszerű adagolása a sérülések elkerülése miatt. Kezdj heti 2-3 alkalommal fél órát.

A fogyás és az edzés kapcsolata összetett dolog. A magas intenzitású edzésekkel például sok kalóriát tudsz egyszerre elégetni, de ebben kevesebb a zsír. A hosszabb ideig tartó, mérsékelten megterhelő mozgás viszont több zsírt éget és az izmokat is megtartja, fejleszteni tudja.

Budapesten a Korona Fitnessben jól felszerelt, külön fitneszterem vár. Tegyél az alakformálásért egy olyan edzésprogrammal , ami fogyaszt, feszesít, izmot dolgoztat meg és hajlékonyságot is fokozza! Ha kezdő vagy, személyi edzőink örömmel segítenek elindulni az alakformálás kihívásokkal teli útján. A budapesti fitnesztermünk elérhetőségeit megtalálod a honlapon, lépj kapcsolatba velünk, ha szeretnél a tagjaink közé tartozni!

Fitneszterem a 2. kerületben: változatos lehetőségek egy helyen!

Fitneszterem a 2. kerületben: sportolj felszerelt környezetben!

Edzőterem a 2. kerületbenEdzőterem a 2. kerületben, ahol minőségi szolgáltatások és korszerű körülmények várnak. Sportolj változatosan, legyél a vendégünk sokáig!

Napjainkban nagyon sok fitneszterem szolgáltatásai közül válogathatnak az érdeklődők a fővárosban is. Sokaknak lényeges szempont, hogy olyan helyet találjanak, ahol változatos sportolási lehetőségek várják őket. Ez egyrészt az edzések hatékonyságát, eredményességét is elősegíti, ugyanis a változatos mozgással igen hamar el lehet érni a kitűzött célokat a fogyás, alakformálás és a teljesítménynövelés terén. A sokszínűség másrészt megakadályozza, hogy egyhangúak legyenek az edzések, ami igen romboló hatással bírhat a kitartásra. Amennyiben Te is keresed még a megfelelő szolgáltatót, ismerkedj meg fitnesztermünkkel a 2. kerületben!

Edzőtermünk a 2. kerületben igen változatos lehetőségekkel várja a sportolni vágyókat. Itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő alternatívákat ahhoz, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól vagy formába hozza magát.

Fitneszterem a 2. kerületben: a siker garantált!

Edzőterem a 2. kerületbenEdzőtermünk a 2. kerületben felszerelt, korszerű környezetbe várja a vendégeket. A sokféle eszköznek köszönhetően könnyedén megmozgathatod minden egyes izomcsoportodat. Előfordulhat az is, hogy a gépek kipróbálása során egyes berendezések nem nyerik el a tetszésedet. Ekkor sem kell kétségbeesned, hiszen válthatsz másik fitneszgépre, amivel aztán elérheted a célokat. Fitnesztermünk a 2. kerületben valóban a vendégekért van, elég már csak a környezetet látni, és tudni fogod, hogy a legjobb helyen jársz.

Edzőtermünk a 2. kerületben kiváló kikapcsolódási lehetőséget is kínál az érdeklődőknek. Ha szeretnél egy olyan hobbit találni, ami hasznos számodra, és még az egészségeden is segíthetsz általa, mindenképp érdemes eljönnöd hozzánk. Itt elfelejtheted a problémáidat, feladataidat, testileg, lelkileg egyaránt feltöltődhetsz, a sport kifejezetten jól fog esni. A sikerélmények az önbizalmadra is hatással lesznek, egy idő után teljesen újjászülethetsz nálunk, és pozitívabb életszeméletet kaphatsz.

Fitneszterem a 2. kerületben: szerezz új kapcsolatokat!

Edzőterem a 2. kerületbenEdzőtermünk a 2. kerületben arra is lehetőséget kínál, hogy új kapcsolatokra, barátokra tegyél szert. Rengetegen megfordulnak nálunk, könnyedén megtalálhatod a társaságodat, így együtt közösen motiválhatjátok is egymást a célok elérésében. Segítünk, hogy a mindennapjaid pozitívabbá váljanak, ezáltal számodra kedvező fordulatok következhetnek be az egészséged, önbizalmad és a társasági életed terén is.

Fitnesztermünk a 2. kerületben minőségi szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket. Legyél Te is a vendégünk, válassz bennünket az edzéseidhez, garantáljuk, hogy elégedett leszel velünk. Nagyon könnyedén megközelíthetők vagyunk, hamar eljuthatsz hozzánk. Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. Fitnesztermünk a 2. kerületben vonzó ajánlatokkal várja a sportolni vágyókat, korrekt árainkra nem tudsz nemet mondani.

Ha kérdezni szeretnél az edzőteremről, szolgáltatásainkról, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A személyi edzés kinek ajánlott?

személyi edzésA személyi edzést Neked találták ki, ha komolyan gondolod, hogy változtatni szeretnél! A személyi edzést Budapesten, a Korona Fitnessben is ki tudod próbálni.

Az edzést a legtöbben egyénileg kezdik el, sokak a csoportos órákban találják meg az örömüket és a motivációjukat, de vannak olyan kezdők vagy haladók is akik edzővel tudnak előre haladni. Kinek való a személyi edzés és mit tud nyújtani egy megfelelően képzett szakember?

Amikor először belépsz egy edzőterembe, valószínűleg megilletődve közelítesz a kondigépekhez a kirándulásokra tartogatott sportcipődben. Nem igazán tudod, hogyan kezdj neki a dolognak, de ismerősöktől vagy más forrásokból állítottál össze magadnak egy edzéstervet és elkezdtél diétázni? Neked szükséged van egy személyi edzőre, aki bevezet az egészségtudatos életmód világába és lendületesen visz előre a kitűzött céljaid elérésében!

személyi edzés óriási előnye, hogy nem csoportos foglalkozás és nem bizonytalan alapokra épülő egyéni edzés. Az edző felkészült, tapasztalt, aki maga is élete nagy részében sportolt, versenyzett és másokat edzett. Jó kezekben vagy! A személyi edzés nem azt jelenti, hogy heti egyszer vagy kétszer felügyelettel mozogsz. Egy komoly életmódváltáson fogsz átesni, ha elég kitartó és elszánt vagy, ami meg tudja változtatni a tested és az életedet. A személyre szabott gyakorlatok mellett étrendet, életmód tanácsokat is kapsz az edzőtől, aki esetenként együtt is edzhet Veled. Nem lesz olyan személyi edzés, amikor csak fél szívvel sportolsz, mindig a maximumot tudod kihozni magadból, így visszaesés nélkül haladsz előre a fejlődésben!

A személyi edzést  2. kerületieknek ajánljuk és mindenkinek, aki úgy érzi, hogy megéri a Korona Fitnessben edzeni. Ez nem kérdés, hiszen egy jól felszerelt edző teremtől és elhivatott kollégákról van szó, akiknek az a célja, hogy a mozgás szeretetét és motivációt adjanak át a vendégeknek. Az első személyi edzés órádra egyszerűen fel tudsz iratkozni és taggá válni is néhány lépésből áll. A recepción válaszolunk a kérdéseidre, de kereshetsz minket telefonon is.

A gépi nyirokmasszázs jobb közérzetet, szebb alakot ad

gépi nyirokmasszázsgépi nyirokmasszázs, egy testkezelés, ami szépít és egészségesebbé is tesz. Próbáld ki nálunk ennek a testkezelésnek a kívül és belül is megújító hatásait!

A nyirokrendszer az immunrendszer működését támogatja, küzd a betegségek ellen, ellátja a szervezet méregtelenítését. Sajnos a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás megnehezíti a nyirokkeringés dolgát, ami különféle tünetekkel válaszol erre. A cellulitisz kialakulása, a lábdagadás, a fáradtság is a meggyengült nyirokrendszerhez köthető. Szerencsére nyirokmasszázzsal lehetőség van serkenteni a nyirokkeringést, megszüntetni a pangást és a már kialakult tüneteket csökkenteni. A masszázs lehet kézi vagy gépi nyirokmasszázs is, a testkezelésen az utóbbit alkalmazzuk.

A gépi nyirokmasszázsnak számos, előnyös hatása van, ami akár már egy kezelést követően is megtapasztalható. A kezelésen a vendég speciális ruhába öltözik, ebben pihen fekvő helyzetben, a kezelés ideje alatt. A ruha légkamrákat tartalmaz, ezeket felfújva fejti ki a masszázst az adott területre a Doctor Life MK300 berendezés.

A gépi nyirokmasszázs esztétikai és egészségügyi hatással is jár. A gyulladások megszűnnek a szervezetben, beindul a salaktalanítás, a sejtek és szövetek regenerálódni kezdenek. A szervezet felfrissült működése hat az anyagcserére is, ami képes beindítani a fogyást. A távozó méreganyagok csökkentik a cellulitisz tüneteit, javul a bőr textúrája is. A kezelés után a vendég jobban alszik, csökken a ránehezedő stressz, javul a közérzete is. A gépi nyirokmasszázs rendszeres alkalmazása szinte kicseréli a vendéget!

gépi nyirokmasszázs Budapesten igénybe vehető a Korona Fitnessben! Túl vagy egy kiadós edzésen, de még többet szeretnél tenni önmagadért? Két edzés között sem akarsz tétlenkedni és egy hatásos testkezeléssel javítanál az eddig elért eredményeken? Az egészséged és az alakod is meg fogja hálálni, ha rendszeresen igénybe veszed a gépi nyirokmasszázst. Foglalj most időpontot hozzánk és várunk legközelebb a Korona Fitnessben!

Testkezelés Budapesten, igényes környezetben!

Testkezelés még a nyaralás előtt!

TestkezelésTestkezelés, amivel még nem késő felkészülni a nyaralásra. Gyere el hozzánk, és nyerd vissza az önbizalmad korszerű megoldásokkal!

Egyesek úgy gondolják, hogy a nyaralás előtti időszak már nem elegendő ahhoz, hogy formába hozzák magukat. Tulajdonképpen már beletörődnek a helyzetükbe, és abba, hogy idén nyáron is takargatniuk kell a kényes testrészeiket a strandon. Amennyiben az érintettek eljönnek hozzánk Budapesten testkezelésre, lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy majd felhőtlenül élvezhessék a jó időt és az üdülést.

Az általunk kínált testkezelés igen forradalmi megoldást kínál a narancsbőrrel szemben. Még nem késő belevágni a kezelésekbe, ugyanis igen hamar látványos eredményt lehet elérni, így a vendégeknek nem lesz szükségük arra, hogy takargassák magukat. Sokkal jobb érzés lesz úgy nyaralni, hogy az embernek nem kell folyton azzal foglalkoznia, hogy elrejtse kényes részeit a világ elől. A házi praktikák, egyéb krémek helyett érdemes kipróbálni korszerű megoldásainkat.
 

Testkezelés minőségi szolgáltatás keretein belül!

Fő célunk, hogy a vendégek minden szempontból elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és a környezettel egyaránt. Kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre, igazi felüdülést biztosítanak Budapesten a testkezelések. A nyaralás előtt nem csupán az önbizalom növeléséért érdemes eljönni hozzánk, hanem azért is, mert testileg, lelkileg feltöltődhetsz a kezelések során. Kellően ellazulhatsz, jóval több energiád lesz, így pedig sokkal kellemesebb lesz útnak indulnod.

testkezelés után sokkal könnyedebben fogsz tudni öltözködni is. Elfelejtheted a hosszabb nadrágokat, szoknyákat. Végre jól érezheted magad a bőrödben, ezt pedig mások is észre fogják venni. Profi szakemberek foglalkoznak vendégeinkkel, akik a testkezelések során jó pár hasznos tanáccsal is ellátják őket. Ezek szintén segíthetnek abban, hogy könnyebben el lehessen érni a kitűzött célokat, hiszen a kezelések mellett arra is oda kell figyelni például, hogy az ember kellő folyadékot juttasson a szervezetébe, így meggátolhatja a narancsbőr kialakulását.

Testkezelés, a kényelmes megoldás!

Testkezeléseinket Budapesten azért is célszerű választani, mert sokkal kényelmesebb megoldást kínálunk, mint a különböző krémek, szérumok. Talán sokak számára ismerős lehet az, amikor többféle kozmetikumot is kipróbálnak a narancsbőrrel szemben, azonban csak időt, energiát emészt fel a vásárlás, eredménye nem igazán van az otthoni ápolásnak. Ezzel ellentétben a testkezelésnél semmit sem kell csinálnia a vendégnek, egyszerűen csak át kell magát adnia a pihenésnek, közben pedig a szakemberek teszik a dolgukat.

Tapasztald meg Te is a testkezelés előnyeit, próbáld ki a nyaralás előtt, és legyél kiegyensúlyozott az üdülés során! Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. Ha szeretnéd megőrizni a kirobbanó formád, érdemes hosszú távon számolnod a kezelésekkel, így már jövőre nem lesz túl sok teendőd a narancsbőr elleni küzdelemben. Ha kérdéseid lennének, vagy bejelentkeznél hozzánk, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Testkezelés

Testkezelés Budapesten, a kirobbanó formáért!

Testkezelés BudapestenTestkezelés Budapesten, minőségi szolgáltatások, igényes környezetben. Készülj velünk a strandszezonra, hozd ki magadból a legjobbat kezeléseinkkel!

A strandszezon igen rohamosan közeleg, sokaknak pedig van még jó pár dolguk a testükkel kapcsolatban. Egyesek több hónapja foglalkoznak az intenzív edzéssel, azonban a narancsbőr még mindig megkeseríti a mindennapokat. Ez igen kellemetlen, ezért többféle dologgal is megpróbálkoznak annak érdekében, hogy megszabaduljanak a cellulitól: különböző krémeket, szérumokat használnak, vagy előkerülnek a házi praktikák. Sajnos az esetek nagy részében ezekkel a készítményekkel nem igazán lehet látványos eredményt elérni. Amennyiben Téged is zavar a narancsbőr, gyere el hozzánk, és válaszd a testkezelést! 

Budapesten a testkezelésekkel kapcsolatban igazán hatékony megoldásokat kínálunk az érdeklődőknek. Többféle szolgáltatást is biztosítunk, amelyekkel kihozhatod magadból a maximumot. Sokkal látványosabb eredményeket érhetsz el, ezután biztos nem érezheted rosszul magad fürdőruhában vagy rövidnadrágban.

Testkezelés, ami visszaadja az önbizalmad!

testkezelés

testkezeléseknek mindenképp pozitív hatásuk van, még az önbizalomra is. Egyesek kifejezetten rosszul érzik magukat a narancsbőrtől, zsírpárnáktól, szinte állandó frusztráció kínozza őket. Ha eljössz hozzánk, végre megszabadulhatsz a rossz érzéstől is. Sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben, és lehetőséged lesz korlátok nélkül öltözni, hiszen nem kell azzal foglalkoznod majd, hogy eltakard a kényes, problémás részeket. A testkezelések tehát a lélekre is hatnak, ez pedig nagyon fontos, hiszen kiegyensúlyozottabb állapotban eredményesebben is tudod folytatni az előre megszabott edzéstervet és az egészséges életmódra is jobban oda tudsz figyelni.

Nálunk lehetőséged lesz testileg, lelkileg feltöltődni. Rengeteg időt, energiát spórolhatsz meg azzal, hogy nem Neked kell kísérletezned a különböző szérumokkal, krémekkel ahhoz, hogy a legjobb formában legyél. A testkezeléseket Budapesten rugalmas, színvonalas szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Jó hír, hogy még az egészségedre is oda tudsz figyelni, hiszen az általunk kínált módszerek a méregtelenítésben is segíthetnek.

Testkezelés, amivel bátran tervezz hosszú távra!

testkezelésekAhhoz, hogy hosszú távon megőrizd a kirobbanó formádat, érdemes gyakrabban felkeresni bennünket a testkezelésekért Budapesten. Így a jövőben nem lesz gondod a narancsbőrre, és a különböző készítmények kipróbálását is elfelejtheted. A testkezelésekért a jövőben is tudsz bennünket keresni, folyamatosan elérhetők vagyunk a vendégek számára, ránk maximálisan számíthatsz a kilók elleni küzdelemben, alakformálásban.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz a testkezelésekről, előnyeikről, hatásaikról. Ha esetleg tanácstalan lennél a kiválasztást illetően, bátran kérdezz, segítünk eligazítani a szolgáltatások kínálatában. Vendégeinket igényes, kulturált környezetbe várjuk, ahol minden ő értük van. Korrekt áraink lehetővé teszik, hogy színvonalas szolgáltatásaink bárki számára könnyedén elérhetők legyenek. Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnél időpontot foglalni, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.

 

Jógastúdió Budapesten: próbáld ki az infrás jógát!

jógastúdió Budapesten

Jógastúdiónkban, Budapesten a jóga számos formáját kipróbálhatod, köztük az úgynevezett infrás jógát is!

Jógáznál Budapesten, lehetőleg szervezett körülmények között, jó társaságban, szakértők kezei alatt? Szeretnél új típusokat is kipróbálni? Hallottál már az infrás jógáról, és szívesen megtapasztalnád az áldásos hatásait? Nálunk a lehető legjobb helyen jársz!

Az infrás jóga az egyik legújabb edzésforma a jóga keretein belül, amely nem véletlenül kap akkora figyelmet, hiszen hatást gyakorol nem csupán a szellemi frissességre és az erőnlétre, de az egészségre is. Jógastúdiónkban, Budapesten ezt - és még számos más jógafajtát - is kipróbálhatod, így mondhatni első kézből tapasztalhatsz meg mindent, amit az infrás jóga képes nyújtani.

Bár sokan keverik a kettőt, fontos már az elején leszögezni, hogy az infrás jóga nem ugyanaz, mint a hot jóga. Az infrás jóga lényege az infravörös sugárzás, ami úgy képes kifejteni jótékony hatását, hogy közben nem jár jelentős hőmérséklet emelkedéssel. Ha ellátogatsz budapesti jógastúdiónkba, ezt úgy kell elképzelned, hogy érzel ugyan egy kis melegséget, ez azonban nem kívülről érkezik, hanem belülről fűti a testedet. Az infrás jóga feltölt energiával és segít beindítani a szervezeted természetes gyógyító folyamatait, vagyis felerősíti mindazt, ami egyébként is mélyen megvan benned. Az óra végére úgy érezheted magad, mintha újjászülettél volna, és ez minden alkalommal megismétlődik, ahányszor csak eljössz hozzánk.

Az infrás jóga számtalan előnyét máris élvezheted, ha ellátogatsz jógastúdiónkba Budapesten, a II. kerületben! Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél részt venni infrás jóga óráinkon, illetve, ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, majd keresd fel jógastúdiónkat Budapest legszebb környékén!

Borlai tréning: erősítsd magad!

Borlai tréningBorlai tréning a tested minden egyes izomcsoportját alaposan megdolgoztatja, miközben a tested stabilitását is növeli; ezzel nem csak erősebbé, de egészségesebbé is válsz!

Borlai Gerzson neve napjainkban már fogalom, hiszen a Borlai tréning hozzá kötődik, és Magyarországon - sőt, már más országokban is - egyre többen követik a tanácsait mind az edzés, mind a táplálkozás terén. Ez persze nem csoda, hiszen kifejezetten hatásos edzésformáról van szó, ami minden izomcsoportot kőkeményen megdolgoztat, miközben nagy hangsúlyt fektet a biztonságra is, és eredményeképpen a test stabilitása, illetve az egyensúlyérzék is megerősödik.

A Borlai tréning egyik legfontosabb eleme ugyanis az úgynevezett planche edzés, magyar nevén a támaszmérleg - a mellékelt képen megtekintheted -, ami a Calisthenics egyik leginkább közismert gyakorlata. Nem kell azonban megijedni, hiszen mire ezt a gyakorlatot szabályosan képes leszel megvalósítani, addigra már túl leszel jó pár Borlai tréningen, sőt, nyugodtan mondhatjuk, hogyha nincs előképzettséged hozzá, akkor évekig is eltarthat, míg eljutsz idáig.

planche edzés mellett azonban a Borlai tréning minden egyébre is odafigyel, és, mivel saját testsúlyos edzésformáról van szó, hatásosnak is nyugodtan nevezhetjük, ami egy bizonyos szint után akár otthon is végezhető, bár tény, hogy egy edzőterem ehhez sokkal nagyobb teret képes biztosítani, és a biztonság is fokozottabb, ha vannak körülötted olyanok, akik ugyanazzal foglalkoznak épp, amivel Te is.

Ha olyan edzőtermet keresel, ahol elsajátíthatod a planche edzés alapjait, gyere el hozzánk a Rózsadomb tetején található edzőtermünkbe, és tegyél egy próbát a Borlai tréninggel! Edzőink a szakterületük valódi szakértői, akik mindenben a rendelkezésedre állnak, legyen szó táplálkozási tanácsokról, vagy akár motivációról. Keress fel bennünket, és add át magad a mozgás örömének!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a Borlai tréning iránt, és szeretnél részt venni edzéseink egyikén, illetve, ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Személyi edzés Budapesten, a célok eléréséhez!

Személyi edzés BudapestenSzemélyi edzés Budapesten, amivel könnyebben elérheted a céljaidat a fittség, egészségmegőrzés terén. Próbáld ki szolgáltatásunkat, kedvező áron!

Ha fogyásról, egészségmegőrzésről van szó, sokan nagyon nehezen érik el a kitűzött céljaikat ezzel kapcsolatban. Az esetek nagy részében nem csupán a kitartás az, ami elvész, hanem az is gondot jelent, hogy az ember megtalálja a számára legideálisabb sportokat, gyakorlatokat. Nem ritka, hogy sokan kifejezetten a nehezebb úton haladnak, így nem csoda, ha nagyon lassan indul be a fogyás, vagy veszítenek a kezdeti lendületükből. Amennyiben Te is úgy érzed, hogy megakadtál, segítségre, tanácsokra lenne szükséged a célok eléréséhez, válaszd személyi edzéseinket Budapesten!

személyi edzés a legegyszerűbb utat kínálja számodra ahhoz, hogy elérhesd álmaid alakját és megőrizhesd az egészséged, fittséged. A szolgáltatás igénybevételével nincs szükség kísérletezésekre, kutatásra a különböző mozgásfajták között. Egy beszélgetés után a szakemberek már könnyedén felmérhetik azt, hogy Neked pontosan mire van szükséged ahhoz, hogy ne veszíts a lendületből, és a végsőkig kitarts. A személyi edzés azért is előnyösebb választás, mert sokkal kevesebb az esélye, hogy lesérülj. Egyesek elkövetik azt a hibát, hogy nem a megfelelő gyakorlatokat végzik, amik miatt akár több hétre is lesérülhetnek, így pedig nem lehet tovább folytatni az edzéstervet. A személyi edzés valóban Rólad szól, garantáljuk, hogy elégedett leszel a szolgáltatással és szakembereink munkájával. Nem hagyják, hogy a vendégeink feladják a harcot, a végsőkig támogatják őket.

személyi edzés Budapesten ideális választás, próbáld ki Te is, és tapasztald meg a szolgáltatás előnyeit! Weboldalunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, fitnesz termünkről. Sokféle sportolási lehetőség közül válogathatnak vendégeink, akiket barátságos, kellemes környezetbe várunk. Ha kérdéseid lennének, keress bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Jógastúdió Budapesten: őrizd meg mentális egészséged!

Jógastúdió BudapestenJógastúdió Budapesten, ahol végre megtalálhatod a nyugalmat. Próbáld ki a jógát, őrizd meg a fizikai, mentális egészséged, így könnyebbek a mindennapok!

A stresszes mindennapok sokakra vannak negatív hatással. Az állandó kényes helyzetek, rohanás mellett nagyon nehéz megőrizni a mentális egészséget, ami rendkívül fontos, hiszen a levertség, depresszió számos betegséget is előidézhet. Az immunrendszert és az olyan szerveket, mint például a szívet, rendkívül megviselheti az idegeskedés, kapkodás. Ahhoz, hogy az ember le tudja küzdeni a kellemetlenségeket, és megőrizhesse a kiegyensúlyozottságát, érdemes olyan elfoglaltságot találni, ami kikapcsol, és képes ellazítani. Amennyiben Te is úgy érzed, hogy egyre stresszesebb vagy, rosszul érzed magad, és nyitott vagy bármilyen megoldásra, ami segít leküzdeni a kihívásokat, gyere el Budapesten jógastúdiónkba!

Jógastúdiónkban Budapesten lehetőséged van magad mögött hagyni a mindennapi stresszt, rossz érzetet. A jógának rengeteg pozitív hatása van. Nagy mértékben képes csökkenteni a stresszt. Minden egyes foglalkozás után egyre kiegyensúlyozottabbnak érezheted magad. Ha szorongással is küzdesz, vagy esetleg az utóbbi időszak kihozta belőled a depressziót, mindenképp célszerű eljönnöd Budapesten a jógastúdiónkba. Velünk nem okozhat kihívást megőrizni a mentális egészséged. A jóga ráadásul az alakformálásban is segít, a fogyást is képes beindítani és az agyműködés fokozásában is fontos szerepet tölt be. Budapesten jógastúdiónk felszerelt, igényes, ahol a résztvevők könnyedén ki tudnak kapcsolódni.

Próbáld ki ezt a népszerű mozgásformát, felejtsd el a stresszt, gyere el jógastúdiónkba Budapesten, és őrizd meg mentális egészséged! Weboldalunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. Sokféle mozgáslehetőség közül válogathatsz, így más sportot is kipróbálhatsz nálunk. Ha kérdéseid lennének a foglalkozásokkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

TRX edzés Budapesten: hatékony edzés mindenkinek!

TRX edzésA TRX sokak számára a tökéletes edzési módszer, hiszen könnyen elsajátítható, bárhol végezhető, komoly fizikai erőnlétet biztosít viszonylag rövid időn belül, és szinte nem szükséges hozzá semmi, csupán egy TRX heveder. Érdemes azonban a TRX edzést szakemberek felügyelete alatt végezni, hiszen vannak veszélyei is.

TRX edzés komplett izomcsoportok edzését teszi lehetővé, és fő jellemzője, hogy a felhasználó kezét, illetve lábát egy felfüggesztési pont tartja, miközben a másikkal a talajon támaszkodik. Ellenállásként a saját testsúlyát használja, a TRX edzés intenzitását pedig a testének a talajjal bezárt szöge, illetve a stabilitás adja. Használatával az erőt, az állóképességet, a koordinációt, a hajlékonyságot és a core izmokat lehet fejleszteni. A TRX edzés elviekben bárhol és bármilyen fittségi szinten alkalmazható, azonban a hevederek instabilitása sérülésekhez vezethet, ezért érdemes legalább kezdő szinten szakemberek segítségét is igénybe venni az edzések során.

Amennyiben szeretné Ön is kipróbálni a TRX edzést Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Box edzés Budapesten nem csak sportolóknak!

box edzés BudapestenAmikor valaki edzőterembe merészkedik, nem tudja, hogy hová forduljon, mibe kezdjen bele. A csoportos órák vagy egyéni edzések, testépítés vagy kardió legyen a cél. A box edzés vajon hány fitnesz bérlet tulajdonosnak szerepel az ez első helyen?

box edzés Budapesten budai edzőteremben, igényes környezetben elérhető fitnesz termünkben. Kinek ajánlott a budapesti box edzések látogatása? Első sorban azoknak, akik egyszerre több platformon is szeretnének eredményeket elérni. A box ugyanis sok szempontból képes változtatni valakin, aki fizikai és lelki egyensúlyra törekszik és komplex eredményt szeretne elérni az edzés által.

A box csodásan formálja a lábat és a karokat, fejleszti az állóképességet, lökést ad a taktikai gondolkodásnak, felvértez önbizalommal, erővel és önvédelmi tudással. A box edzéseink Budapesten Neked is új, pozitív tapasztalatot, élménydús edzést és érezhető, látható fejlődést biztosítanak. Gyere és próbáld ki a box edzést Budapesten a 2. kerületben! Foglalj időpontot, hogy biztosan helyet kapj!

Személyi edző Budapesten: kérd profi segítségét céljaid eléréséhez!

személyi edzésA fogyás és az alakformálás érdekében sokan vágnak bele valamilyen sportba, azonban egyesek igen hamar komoly akadályokkal találhatják magukat szemben. Úgy érzik, hogy megragadtak egy adott ponton, és nem tudják elérni a céljaikat, így fel is adják a küzdelmet a kilókkal szemben. Amennyiben Te is hasonló helyzetben vagy, de tovább harcolnál, válaszd inkább a személyi edzést Budapesten!

Budapesten a személyi edzés óriási segítséget nyújthat abban, hogy elérhesd a kitűzött célokat. Igazi profi fog kezelésbe venni, aki mindenre odafigyel majd azért, hogy rövid időn belül látványos eredményt tapasztalhass a testeden. Szakember közreműködésével azokat a sérüléseket is elkerülheted, amelyek hosszabb időre akadályoznának a mozgásban.

Válaszd az egyszerűbb, hatékonyabb megoldást, és bízd magad személyi edzőre Budapesten! Fitnesztermünk kellően felszerelt, rendezett, garantáljuk, hogy nálunk jól fogod magad érezni. Ha bővebb információkra lenne szükséged, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk a rendelkezésedre.

Aerobic edzések: vegyél részt jó hangulatú, változatos, valóban hatékony óráinkon!

Manapság többféle sportolási lehetőség közül válogathatnak az emberek. Közülük sokaknak fontos, hogy hatékony, változatosságot kínáló mozgásformát találjanak, ugyanis a látványos eredmények, és az izgalmas kihívások egyeseket kifejezetten motiválnak céljaik elérésében. Ha Te is ehhez a táborhoz tartozol, ajánljuk figyelmedbe aerobic edzéseinket a 2. kerületben!

Aerobic edzéseink tökéletesen megfelelnek az elvárásaidnak. Maga az aerobic segít, hogy rövid időn belül megszabadulhass jó pár kilótól, és még az állóképességedet is növeli. Hatékony zsírégető, és a vérkeringésnek is jót tesz. Nagyon sokféle gyakorlat kerül előtérbe az órákon, rendszeresen találkozhatsz újdonságokkal is, garantáljuk, hogy nem fogsz unatkozni. Az edzések a test mellett a lélekre is pozitív hatással bírnak. Minden egyes óra után feltöltődve, újjá születve távozhatsz.

Aerobic edzéseink hasznosak, és mindig jó hangulatban telnek. Próbáld ki Te is, és vegyél részt óráinkon! Ha bővebb információkra lenne szükséged, vagy jelentkeznél, bátran keress fel bennünket elérhetőségeinken!

Fitnesztermünk a 2. kerületben meghosszabbított nyitvatartással várja a vendégeket!

fitneszterem a 2. kerületbenJó hírrel tudunk szolgálni a már meglévő és leendő vendégeinknek: fitnesztermünk a 2. kerületben ismét teljes nyitvatartási időben várja a sportolni vágyókat!

Edzőtermünk a 2. kerületben továbbra is magas színvonalú szolgáltatásokkal, és kellően felszerelt, barátságos környezetben várja a vendégeket. Nagyon sokféle sportolási lehetőség áll rendelkezésre, amelyek között megtalálhatók egyaránt a legnépszerűbb és legújabb edzéstípusok is. Legyen szó fogyásról, alakformálásról, vagy ha strandszezonra szeretnéd magad felkészíteni, nálunk megtalálhatod a célodnak megfelelő sportot.

A legjobb, hogy akár munka után vagy hétvégén is betérhetsz hozzánk, mert a teljes nyitvatartási idő ezt ismét lehetővé teszi, így az edzésterveidet könnyedén tudod majd tartani. Válaszd fitnesztermünket a 2. kerületben, és érd el nálunk céljaidat a fogyás vagy az alakformálás terén! Tekintsd meg szolgáltatásainkat, és tájékozódj weboldalunkon a részletekről! Ha kérdéseid lennének, bátran keress fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.