Blog

Jóga Budapesten: jóga különböző stílusban! | Fogyj kardióval! A budapesti fitnesztermünkben kezdj hozzá! | Jógastúdió Budapesten: ismerkedj meg nálunk a jóga típusaival! | Testkezelés Budapesten, igényes környezetben! | Fitneszterem a 2. kerületben: változatos lehetőségek egy helyen! | A személyi edzés kinek ajánlott? | A gépi nyirokmasszázs jobb közérzetet, szebb alakot ad | Testkezelés | Jógastúdió Budapesten: próbáld ki az infrás jógát! | Borlai tréning: erősítsd magad! | Személyi edzés Budapesten, a célok eléréséhez! | Jógastúdió Budapesten: őrizd meg mentális egészséged! | TRX edzés Budapesten: hatékony edzés mindenkinek! | Box edzés Budapesten nem csak sportolóknak! | Személyi edző Budapesten: kérd profi segítségét céljaid eléréséhez! | Aerobic edzések: vegyél részt jó hangulatú, változatos, valóban hatékony óráinkon! | Fitnesztermünk a 2. kerületben meghosszabbított nyitvatartással várja a vendégeket!

Jóga Budapesten: jóga különböző stílusban!

Melengető jógázás infra panelek között!

infra jógaJógázz Budapesten különböző stílusban! Az infra jóga órán megidézzük a meleg napsugarakat, új élményekben veszünk részt!

A jógának már számos változata létezik, több fajtáját gyakorolják. Nem csupán a jóga stílusok jelentik az egyetlen különbséget a jóga órák között. A jógázáshoz teremtett körülmények is eltérőek lehetnek. A bikram vagy hot jóga órán például magas hőmérsékletet hoznak létre, aminek következtében szaunához hasonló környezetben folyik az óra. Az infra jóga hasonló, de a bikram jóga szelídebb változatának feleltethető meg.

Aki nem szeretne a végsőkig elmenni és nagyobb kihívásnak kitenni a testét, annak az infra jóga, melengető sugarakban végzett gyakorlatait ajánljuk. A hot jóga vagy bikram jóga forróságában izzadnak, kívülről kapnak meleget a résztvevők, ám az infra jóga esetében ez fordítva van. A működésbe hozott infra panelek belülről melegítik fel a testet. Milyen előnyökkel jár az, ha nem csak jógáznak egy jóga órán, hanem infra panelek melegében teszik azt a résztvevők? Eláruljuk!

A Nap és a Hold egyensúlyba kerül!

hatha jógaA jógázás Budapesten a mentális és a fizikai állapotot is kiegyensúlyozza.A hatha jóga az élet minden területére jótékony hatást képes gyakorolni. 

hatha jóga segít abban, hogy az elért harmóniát megtarthassa a jógázó, ezáltal pedig hosszú távon is egy jobb életminőséget, kiegyensúlyozottabb hétköznapokat tud bárkinek adni, aki a jóga mellett elkötelezi magát.

hatha jóga támogat, hogy tudatosabban élj, boldogabb, egészségesebb legyél. A hatha jóga gyakorlatai minden egyes jóga típus alapjait jelentik. Érdemes kipróbálnod elsőként ezt a jógát, ha most jársz először egy budapesti jóga órán!

hatha jóga a Nap és a Hold szavakból áll össze, ami arra utal, hogy az ellentétes csatornák tisztítása, az egymással szemben álló energiák kiegyensúyozása történik jógázás közben. Az egyensúly megteremtése és megtartása a célja, amit az ászanák, pránájámák, valamint kriják gyakorlásával ér el. A testhelyzetek, légzőgyakorlatok és a tisztító gyakorlatok összessége segít elérni a testi, lelki, szellemi harmóniát.

Találd meg a belső csended!

yin jógaA budapesti jógázás rendszeres gyakorlása hosszú és rövid távon is támogatja a jógázó jólétét. A yin jóga a gyógyulást, a meditációt, az elmélyülést keresőknek szól. 

yin jóga gyakorlásának eredményeképpen erősödik az immunrendszer, a jógázó a betegségekkel szemben ellenállóbb lehet. Ez annak a következménye is, hogy az ellazulás, a jógázás közben tapasztalt stresszoldás hatására az alvás minősége is megnő. A yin jóga öngyógyításra is használt, fekvő és ülő pózokból álló, lassú tempójú jóga, nem megerőltető. Az ászanákat hosszan kell kitartani, miközben van lehetőség az elmélyülésre, odafigyelni a légzéstechnikára. A jógázó ellazult állapotba kerül, miközben a meridiánokat, energiacsatornákat aktivizálja a pózok gyakorlása közben.

yin jóga a befelé figyelés, belső csend, a gyógyulás jógája, ami segít abban, hogy kezdők is megtapasztalják a jóga pozitív hatásait. A yin jógát 2. kerületi jóga stúdiónkban ismerheted meg! Gyere és jelentkezz a legközelebbi jóga óránkra, jógázz velünk a kiválasztott stílusban!

Fogyj kardióval! A budapesti fitnesztermünkben kezdj hozzá!

fitneszterem budapestFogyni szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Vegyél bérletet a budapesti fitnesztermünkbe és ismerd meg a kardió gépeinket!

Az alakformálásnak számos módja van, az egyik a kardió edzés. A kardió azoknak szól, akik a koplalástól idegenkednek, de a semmitevést sem szeretnék a hétköznapjaik részévé tenni.

A kardió olyan mozgásforma, amit mindenkinek művelnie kell, aki súlyos kilóktól szeretne megszabadulni.  Ne számold a kalóriákat reggeltől estig, inkább égesd el őket egy olyan budapesti fitneszteremben, ahol válogatott fitnesz gépekből álló géppark vár ! Amint a  kalóriaégetés működésbe lép, a fogyás is beindul. Hogyan kezdj hozzá az eredményes és tartós fogyáshoz?  Egy intenzív edzésen akár 800 kalóriát is veszíthetsz. Használd felváltva a futópadot, evezőgépet, lépcsőzőgépet, a kerékpárt vagy az ellipszis trénert!

A kardiózásnak megvannak a maga a szabályai. A hatékonyság érdekében oda kell figyelned arra, hogy milyen gyakran, milyen hosszan és milyen intenzíven edzel. Heti több alkalommal kell kardióznod, hogy a diéta mellett fogyni kezdj. Választhatsz, hogy rendszeresen, heti 300 perc kevésbé intenzív vagy heti 75 perc intenzív kardió edzést végzel. Miután elérted a kitűzött célt, ennél kevesebb is elegendő lesz a súlyod megtartásához. A kezdőknél lényeges a fokozatosság, a terhelés ésszerű adagolása a sérülések elkerülése miatt. Kezdj heti 2-3 alkalommal fél órát.

A fogyás és az edzés kapcsolata összetett dolog. A magas intenzitású edzésekkel például sok kalóriát tudsz egyszerre elégetni, de ebben kevesebb a zsír. A hosszabb ideig tartó, mérsékelten megterhelő mozgás viszont több zsírt éget és az izmokat is megtartja, fejleszteni tudja.

Budapesten a Korona Fitnessben jól felszerelt, külön fitneszterem vár. Tegyél az alakformálásért egy olyan edzésprogrammal , ami fogyaszt, feszesít, izmot dolgoztat meg és hajlékonyságot is fokozza! Ha kezdő vagy, személyi edzőink örömmel segítenek elindulni az alakformálás kihívásokkal teli útján. A budapesti fitnesztermünk elérhetőségeit megtalálod a honlapon, lépj kapcsolatba velünk, ha szeretnél a tagjaink közé tartozni!

Jógastúdió Budapesten: ismerkedj meg nálunk a jóga típusaival!

Jóga Budapesten: a Flow jógák

Jógastúdió BudapestenJógastúdiónk Budapesten Téged is vár; nálunk megismerkedhetsz a jóga több változatával, így könnyen választhatsz közülük.

A Flow jógák többféle típusa is kipróbálható jógastúdiónkban, Budapesten, így a Hatha Flow, a Gerinc Flow és a Csípőnyitó Flow jóga is.

A jóga alapesetben egy-egy különleges pozíció statikus tartásáról szól, ám ez nem feltétlenül van így, hiszen a különféle jógastílusok különböző módokon közelítik meg a gyakorlatok végzésének kérdését. Jógastúdiónkban, Budapesten kipróbálhatod a Hatha Flow jógát is, amely a pozíciók - vagyis az ászanák - statikus tartása helyett inkább az intenzívebb mozgásra helyezi a hangsúlyt, ami ez esetben annyit tesz, hogy a légzés ritmusának megfelelően történik meg az ászanák közötti váltás. A Gerinc Flow jóga értelemszerűen a gerincre gyakorol pozitív hatást az erre a területre fókuszáló gyakorlatok által, ám a Hatha Flow jógához hasonlóan, a Csípőnyitó Flow jóga pedig a csípő területeire összepontosít, ezzel lazítva a csípőizomzatot.

Jóga Budapesten: a Hatha jóga

jóga a 2. kerületbenA Hatha jóga nem keverendő össze a Hatha Flow jógával; utóbbi az előbbi továbbfejlesztése, a Hatha jóga pedig a tradíciókat követő, jóval ősibb jógastílus, amit szintén kipróbálhatsz nálunk, ha a 2. kerületben jógáznál.

A Hatha jóga gyakorlatilag a nagybetűs jóga; az az irányzat, amire a legtöbb stílus épül. A klasszikus jóga ismérve a hosszan kitartott ászanák mellett a légzés kontrollálása, valamint természetesen a meditáció, az elme folyamatos felügyelete és a tudatosság. A Hatha jógaórán azonban nem csak az ászanákat gyakorolhatod, de elsajátíthatod a hozzá tartozó egyéb készségeket is, így például a helyes légzést a pránajámák - légzőgyakorlatok - által, a mantrákon, relaxáción és meditáción át pedig eljuthatsz a tudatosság egy új szintjére is.Létezik azonban a Hathta jógának dinamikus változata is, melyet szintén kipróbálhatsz nálunk.

jóga a 2. kerületben azonban nem csak a Hatha és a Flow jógastílusokkal vár téged; akad a repertoárunkban más is, amire érdemes figyelmet szentelned!

Jóga Budapesten: kezdőket is várunk

jóga kezdők számáraElsőre talán ijesztő lehet, hogy ennyiféle stílus közül kell választanod, azonban nem kell aggódnod, hiszen oktatóink a jógát kezdők számára is oktatják, és természetesen tanácsokat is adnak. E tanácsok arra is vonatkoznak, hogy melyik stílust érdemes elsőre kipróbálnod, de emellett természetesen részletes tájékoztatást is kapsz arról, hogy mire is számíthatsz, ha ellátogatsz hozzánk, és elkezded a jógát budapesti stúdiónkban. A jóga kezdők számára természetesen nehéz, vagy legalábbis annak tűnhet első látásra, ám nagyon hamar rájössz majd, hogy ez a sport minden tekintetben felülmúlja majd az elvárásaidat: sokkal nehezebb, mint azt valaha gondoltad volna, de sokkal könnyebben bele is jössz majd, mint remélnéd!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd kipróbálni a jógát Budapesten, a mi jógastúdiónk oktatóinak segítségével, vagy épp egy új közösséget keresel, amelyben folytathatod a megkezdett utadat, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Testkezelés Budapesten, igényes környezetben!

Testkezelés még a nyaralás előtt!

TestkezelésTestkezelés, amivel még nem késő felkészülni a nyaralásra. Gyere el hozzánk, és nyerd vissza az önbizalmad korszerű megoldásokkal!

Egyesek úgy gondolják, hogy a nyaralás előtti időszak már nem elegendő ahhoz, hogy formába hozzák magukat. Tulajdonképpen már beletörődnek a helyzetükbe, és abba, hogy idén nyáron is takargatniuk kell a kényes testrészeiket a strandon. Amennyiben az érintettek eljönnek hozzánk Budapesten testkezelésre, lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy majd felhőtlenül élvezhessék a jó időt és az üdülést.

Az általunk kínált testkezelés igen forradalmi megoldást kínál a narancsbőrrel szemben. Még nem késő belevágni a kezelésekbe, ugyanis igen hamar látványos eredményt lehet elérni, így a vendégeknek nem lesz szükségük arra, hogy takargassák magukat. Sokkal jobb érzés lesz úgy nyaralni, hogy az embernek nem kell folyton azzal foglalkoznia, hogy elrejtse kényes részeit a világ elől. A házi praktikák, egyéb krémek helyett érdemes kipróbálni korszerű megoldásainkat.
 

Testkezelés minőségi szolgáltatás keretein belül!

Fő célunk, hogy a vendégek minden szempontból elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és a környezettel egyaránt. Kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre, igazi felüdülést biztosítanak Budapesten a testkezelések. A nyaralás előtt nem csupán az önbizalom növeléséért érdemes eljönni hozzánk, hanem azért is, mert testileg, lelkileg feltöltődhetsz a kezelések során. Kellően ellazulhatsz, jóval több energiád lesz, így pedig sokkal kellemesebb lesz útnak indulnod.

testkezelés után sokkal könnyedebben fogsz tudni öltözködni is. Elfelejtheted a hosszabb nadrágokat, szoknyákat. Végre jól érezheted magad a bőrödben, ezt pedig mások is észre fogják venni. Profi szakemberek foglalkoznak vendégeinkkel, akik a testkezelések során jó pár hasznos tanáccsal is ellátják őket. Ezek szintén segíthetnek abban, hogy könnyebben el lehessen érni a kitűzött célokat, hiszen a kezelések mellett arra is oda kell figyelni például, hogy az ember kellő folyadékot juttasson a szervezetébe, így meggátolhatja a narancsbőr kialakulását.

Testkezelés, a kényelmes megoldás!

Testkezeléseinket Budapesten azért is célszerű választani, mert sokkal kényelmesebb megoldást kínálunk, mint a különböző krémek, szérumok. Talán sokak számára ismerős lehet az, amikor többféle kozmetikumot is kipróbálnak a narancsbőrrel szemben, azonban csak időt, energiát emészt fel a vásárlás, eredménye nem igazán van az otthoni ápolásnak. Ezzel ellentétben a testkezelésnél semmit sem kell csinálnia a vendégnek, egyszerűen csak át kell magát adnia a pihenésnek, közben pedig a szakemberek teszik a dolgukat.

Tapasztald meg Te is a testkezelés előnyeit, próbáld ki a nyaralás előtt, és legyél kiegyensúlyozott az üdülés során! Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. Ha szeretnéd megőrizni a kirobbanó formád, érdemes hosszú távon számolnod a kezelésekkel, így már jövőre nem lesz túl sok teendőd a narancsbőr elleni küzdelemben. Ha kérdéseid lennének, vagy bejelentkeznél hozzánk, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Fitneszterem a 2. kerületben: változatos lehetőségek egy helyen!

Fitneszterem a 2. kerületben: sportolj felszerelt környezetben!

Edzőterem a 2. kerületbenEdzőterem a 2. kerületben, ahol minőségi szolgáltatások és korszerű körülmények várnak. Sportolj változatosan, legyél a vendégünk sokáig!

Napjainkban nagyon sok fitneszterem szolgáltatásai közül válogathatnak az érdeklődők a fővárosban is. Sokaknak lényeges szempont, hogy olyan helyet találjanak, ahol változatos sportolási lehetőségek várják őket. Ez egyrészt az edzések hatékonyságát, eredményességét is elősegíti, ugyanis a változatos mozgással igen hamar el lehet érni a kitűzött célokat a fogyás, alakformálás és a teljesítménynövelés terén. A sokszínűség másrészt megakadályozza, hogy egyhangúak legyenek az edzések, ami igen romboló hatással bírhat a kitartásra. Amennyiben Te is keresed még a megfelelő szolgáltatót, ismerkedj meg fitnesztermünkkel a 2. kerületben!

Edzőtermünk a 2. kerületben igen változatos lehetőségekkel várja a sportolni vágyókat. Itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő alternatívákat ahhoz, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól vagy formába hozza magát.

Fitneszterem a 2. kerületben: a siker garantált!

Edzőterem a 2. kerületbenEdzőtermünk a 2. kerületben felszerelt, korszerű környezetbe várja a vendégeket. A sokféle eszköznek köszönhetően könnyedén megmozgathatod minden egyes izomcsoportodat. Előfordulhat az is, hogy a gépek kipróbálása során egyes berendezések nem nyerik el a tetszésedet. Ekkor sem kell kétségbeesned, hiszen válthatsz másik fitneszgépre, amivel aztán elérheted a célokat. Fitnesztermünk a 2. kerületben valóban a vendégekért van, elég már csak a környezetet látni, és tudni fogod, hogy a legjobb helyen jársz.

Edzőtermünk a 2. kerületben kiváló kikapcsolódási lehetőséget is kínál az érdeklődőknek. Ha szeretnél egy olyan hobbit találni, ami hasznos számodra, és még az egészségeden is segíthetsz általa, mindenképp érdemes eljönnöd hozzánk. Itt elfelejtheted a problémáidat, feladataidat, testileg, lelkileg egyaránt feltöltődhetsz, a sport kifejezetten jól fog esni. A sikerélmények az önbizalmadra is hatással lesznek, egy idő után teljesen újjászülethetsz nálunk, és pozitívabb életszeméletet kaphatsz.

Fitneszterem a 2. kerületben: szerezz új kapcsolatokat!

Edzőterem a 2. kerületbenEdzőtermünk a 2. kerületben arra is lehetőséget kínál, hogy új kapcsolatokra, barátokra tegyél szert. Rengetegen megfordulnak nálunk, könnyedén megtalálhatod a társaságodat, így együtt közösen motiválhatjátok is egymást a célok elérésében. Segítünk, hogy a mindennapjaid pozitívabbá váljanak, ezáltal számodra kedvező fordulatok következhetnek be az egészséged, önbizalmad és a társasági életed terén is.

Fitnesztermünk a 2. kerületben minőségi szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket. Legyél Te is a vendégünk, válassz bennünket az edzéseidhez, garantáljuk, hogy elégedett leszel velünk. Nagyon könnyedén megközelíthetők vagyunk, hamar eljuthatsz hozzánk. Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. Fitnesztermünk a 2. kerületben vonzó ajánlatokkal várja a sportolni vágyókat, korrekt árainkra nem tudsz nemet mondani.

Ha kérdezni szeretnél az edzőteremről, szolgáltatásainkról, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A személyi edzés kinek ajánlott?

személyi edzésA személyi edzést Neked találták ki, ha komolyan gondolod, hogy változtatni szeretnél! A személyi edzést Budapesten, a Korona Fitnessben is ki tudod próbálni.

Az edzést a legtöbben egyénileg kezdik el, sokak a csoportos órákban találják meg az örömüket és a motivációjukat, de vannak olyan kezdők vagy haladók is akik edzővel tudnak előre haladni. Kinek való a személyi edzés és mit tud nyújtani egy megfelelően képzett szakember?

Amikor először belépsz egy edzőterembe, valószínűleg megilletődve közelítesz a kondigépekhez a kirándulásokra tartogatott sportcipődben. Nem igazán tudod, hogyan kezdj neki a dolognak, de ismerősöktől vagy más forrásokból állítottál össze magadnak egy edzéstervet és elkezdtél diétázni? Neked szükséged van egy személyi edzőre, aki bevezet az egészségtudatos életmód világába és lendületesen visz előre a kitűzött céljaid elérésében!

személyi edzés óriási előnye, hogy nem csoportos foglalkozás és nem bizonytalan alapokra épülő egyéni edzés. Az edző felkészült, tapasztalt, aki maga is élete nagy részében sportolt, versenyzett és másokat edzett. Jó kezekben vagy! A személyi edzés nem azt jelenti, hogy heti egyszer vagy kétszer felügyelettel mozogsz. Egy komoly életmódváltáson fogsz átesni, ha elég kitartó és elszánt vagy, ami meg tudja változtatni a tested és az életedet. A személyre szabott gyakorlatok mellett étrendet, életmód tanácsokat is kapsz az edzőtől, aki esetenként együtt is edzhet Veled. Nem lesz olyan személyi edzés, amikor csak fél szívvel sportolsz, mindig a maximumot tudod kihozni magadból, így visszaesés nélkül haladsz előre a fejlődésben!

A személyi edzést  2. kerületieknek ajánljuk és mindenkinek, aki úgy érzi, hogy megéri a Korona Fitnessben edzeni. Ez nem kérdés, hiszen egy jól felszerelt edző teremtől és elhivatott kollégákról van szó, akiknek az a célja, hogy a mozgás szeretetét és motivációt adjanak át a vendégeknek. Az első személyi edzés órádra egyszerűen fel tudsz iratkozni és taggá válni is néhány lépésből áll. A recepción válaszolunk a kérdéseidre, de kereshetsz minket telefonon is.

A gépi nyirokmasszázs jobb közérzetet, szebb alakot ad

gépi nyirokmasszázsgépi nyirokmasszázs, egy testkezelés, ami szépít és egészségesebbé is tesz. Próbáld ki nálunk ennek a testkezelésnek a kívül és belül is megújító hatásait!

A nyirokrendszer az immunrendszer működését támogatja, küzd a betegségek ellen, ellátja a szervezet méregtelenítését. Sajnos a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás megnehezíti a nyirokkeringés dolgát, ami különféle tünetekkel válaszol erre. A cellulitisz kialakulása, a lábdagadás, a fáradtság is a meggyengült nyirokrendszerhez köthető. Szerencsére nyirokmasszázzsal lehetőség van serkenteni a nyirokkeringést, megszüntetni a pangást és a már kialakult tüneteket csökkenteni. A masszázs lehet kézi vagy gépi nyirokmasszázs is, a testkezelésen az utóbbit alkalmazzuk.

A gépi nyirokmasszázsnak számos, előnyös hatása van, ami akár már egy kezelést követően is megtapasztalható. A kezelésen a vendég speciális ruhába öltözik, ebben pihen fekvő helyzetben, a kezelés ideje alatt. A ruha légkamrákat tartalmaz, ezeket felfújva fejti ki a masszázst az adott területre a Doctor Life MK300 berendezés.

A gépi nyirokmasszázs esztétikai és egészségügyi hatással is jár. A gyulladások megszűnnek a szervezetben, beindul a salaktalanítás, a sejtek és szövetek regenerálódni kezdenek. A szervezet felfrissült működése hat az anyagcserére is, ami képes beindítani a fogyást. A távozó méreganyagok csökkentik a cellulitisz tüneteit, javul a bőr textúrája is. A kezelés után a vendég jobban alszik, csökken a ránehezedő stressz, javul a közérzete is. A gépi nyirokmasszázs rendszeres alkalmazása szinte kicseréli a vendéget!

gépi nyirokmasszázs Budapesten igénybe vehető a Korona Fitnessben! Túl vagy egy kiadós edzésen, de még többet szeretnél tenni önmagadért? Két edzés között sem akarsz tétlenkedni és egy hatásos testkezeléssel javítanál az eddig elért eredményeken? Az egészséged és az alakod is meg fogja hálálni, ha rendszeresen igénybe veszed a gépi nyirokmasszázst. Foglalj most időpontot hozzánk és várunk legközelebb a Korona Fitnessben!

Testkezelés

Testkezelés Budapesten, a kirobbanó formáért!

Testkezelés BudapestenTestkezelés Budapesten, minőségi szolgáltatások, igényes környezetben. Készülj velünk a strandszezonra, hozd ki magadból a legjobbat kezeléseinkkel!

A strandszezon igen rohamosan közeleg, sokaknak pedig van még jó pár dolguk a testükkel kapcsolatban. Egyesek több hónapja foglalkoznak az intenzív edzéssel, azonban a narancsbőr még mindig megkeseríti a mindennapokat. Ez igen kellemetlen, ezért többféle dologgal is megpróbálkoznak annak érdekében, hogy megszabaduljanak a cellulitól: különböző krémeket, szérumokat használnak, vagy előkerülnek a házi praktikák. Sajnos az esetek nagy részében ezekkel a készítményekkel nem igazán lehet látványos eredményt elérni. Amennyiben Téged is zavar a narancsbőr, gyere el hozzánk, és válaszd a testkezelést! 

Budapesten a testkezelésekkel kapcsolatban igazán hatékony megoldásokat kínálunk az érdeklődőknek. Többféle szolgáltatást is biztosítunk, amelyekkel kihozhatod magadból a maximumot. Sokkal látványosabb eredményeket érhetsz el, ezután biztos nem érezheted rosszul magad fürdőruhában vagy rövidnadrágban.

Testkezelés, ami visszaadja az önbizalmad!

testkezelés

testkezeléseknek mindenképp pozitív hatásuk van, még az önbizalomra is. Egyesek kifejezetten rosszul érzik magukat a narancsbőrtől, zsírpárnáktól, szinte állandó frusztráció kínozza őket. Ha eljössz hozzánk, végre megszabadulhatsz a rossz érzéstől is. Sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben, és lehetőséged lesz korlátok nélkül öltözni, hiszen nem kell azzal foglalkoznod majd, hogy eltakard a kényes, problémás részeket. A testkezelések tehát a lélekre is hatnak, ez pedig nagyon fontos, hiszen kiegyensúlyozottabb állapotban eredményesebben is tudod folytatni az előre megszabott edzéstervet és az egészséges életmódra is jobban oda tudsz figyelni.

Nálunk lehetőséged lesz testileg, lelkileg feltöltődni. Rengeteg időt, energiát spórolhatsz meg azzal, hogy nem Neked kell kísérletezned a különböző szérumokkal, krémekkel ahhoz, hogy a legjobb formában legyél. A testkezeléseket Budapesten rugalmas, színvonalas szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Jó hír, hogy még az egészségedre is oda tudsz figyelni, hiszen az általunk kínált módszerek a méregtelenítésben is segíthetnek.

Testkezelés, amivel bátran tervezz hosszú távra!

testkezelésekAhhoz, hogy hosszú távon megőrizd a kirobbanó formádat, érdemes gyakrabban felkeresni bennünket a testkezelésekért Budapesten. Így a jövőben nem lesz gondod a narancsbőrre, és a különböző készítmények kipróbálását is elfelejtheted. A testkezelésekért a jövőben is tudsz bennünket keresni, folyamatosan elérhetők vagyunk a vendégek számára, ránk maximálisan számíthatsz a kilók elleni küzdelemben, alakformálásban.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz a testkezelésekről, előnyeikről, hatásaikról. Ha esetleg tanácstalan lennél a kiválasztást illetően, bátran kérdezz, segítünk eligazítani a szolgáltatások kínálatában. Vendégeinket igényes, kulturált környezetbe várjuk, ahol minden ő értük van. Korrekt áraink lehetővé teszik, hogy színvonalas szolgáltatásaink bárki számára könnyedén elérhetők legyenek. Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnél időpontot foglalni, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.

 

Jógastúdió Budapesten: próbáld ki az infrás jógát!

jógastúdió Budapesten

Jógastúdiónkban, Budapesten a jóga számos formáját kipróbálhatod, köztük az úgynevezett infrás jógát is!

Jógáznál Budapesten, lehetőleg szervezett körülmények között, jó társaságban, szakértők kezei alatt? Szeretnél új típusokat is kipróbálni? Hallottál már az infrás jógáról, és szívesen megtapasztalnád az áldásos hatásait? Nálunk a lehető legjobb helyen jársz!

Az infrás jóga az egyik legújabb edzésforma a jóga keretein belül, amely nem véletlenül kap akkora figyelmet, hiszen hatást gyakorol nem csupán a szellemi frissességre és az erőnlétre, de az egészségre is. Jógastúdiónkban, Budapesten ezt - és még számos más jógafajtát - is kipróbálhatod, így mondhatni első kézből tapasztalhatsz meg mindent, amit az infrás jóga képes nyújtani.

Bár sokan keverik a kettőt, fontos már az elején leszögezni, hogy az infrás jóga nem ugyanaz, mint a hot jóga. Az infrás jóga lényege az infravörös sugárzás, ami úgy képes kifejteni jótékony hatását, hogy közben nem jár jelentős hőmérséklet emelkedéssel. Ha ellátogatsz budapesti jógastúdiónkba, ezt úgy kell elképzelned, hogy érzel ugyan egy kis melegséget, ez azonban nem kívülről érkezik, hanem belülről fűti a testedet. Az infrás jóga feltölt energiával és segít beindítani a szervezeted természetes gyógyító folyamatait, vagyis felerősíti mindazt, ami egyébként is mélyen megvan benned. Az óra végére úgy érezheted magad, mintha újjászülettél volna, és ez minden alkalommal megismétlődik, ahányszor csak eljössz hozzánk.

Az infrás jóga számtalan előnyét máris élvezheted, ha ellátogatsz jógastúdiónkba Budapesten, a II. kerületben! Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél részt venni infrás jóga óráinkon, illetve, ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, majd keresd fel jógastúdiónkat Budapest legszebb környékén!

Borlai tréning: erősítsd magad!

Borlai tréningBorlai tréning a tested minden egyes izomcsoportját alaposan megdolgoztatja, miközben a tested stabilitását is növeli; ezzel nem csak erősebbé, de egészségesebbé is válsz!

Borlai Gerzson neve napjainkban már fogalom, hiszen a Borlai tréning hozzá kötődik, és Magyarországon - sőt, már más országokban is - egyre többen követik a tanácsait mind az edzés, mind a táplálkozás terén. Ez persze nem csoda, hiszen kifejezetten hatásos edzésformáról van szó, ami minden izomcsoportot kőkeményen megdolgoztat, miközben nagy hangsúlyt fektet a biztonságra is, és eredményeképpen a test stabilitása, illetve az egyensúlyérzék is megerősödik.

A Borlai tréning egyik legfontosabb eleme ugyanis az úgynevezett planche edzés, magyar nevén a támaszmérleg - a mellékelt képen megtekintheted -, ami a Calisthenics egyik leginkább közismert gyakorlata. Nem kell azonban megijedni, hiszen mire ezt a gyakorlatot szabályosan képes leszel megvalósítani, addigra már túl leszel jó pár Borlai tréningen, sőt, nyugodtan mondhatjuk, hogyha nincs előképzettséged hozzá, akkor évekig is eltarthat, míg eljutsz idáig.

planche edzés mellett azonban a Borlai tréning minden egyébre is odafigyel, és, mivel saját testsúlyos edzésformáról van szó, hatásosnak is nyugodtan nevezhetjük, ami egy bizonyos szint után akár otthon is végezhető, bár tény, hogy egy edzőterem ehhez sokkal nagyobb teret képes biztosítani, és a biztonság is fokozottabb, ha vannak körülötted olyanok, akik ugyanazzal foglalkoznak épp, amivel Te is.

Ha olyan edzőtermet keresel, ahol elsajátíthatod a planche edzés alapjait, gyere el hozzánk a Rózsadomb tetején található edzőtermünkbe, és tegyél egy próbát a Borlai tréninggel! Edzőink a szakterületük valódi szakértői, akik mindenben a rendelkezésedre állnak, legyen szó táplálkozási tanácsokról, vagy akár motivációról. Keress fel bennünket, és add át magad a mozgás örömének!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a Borlai tréning iránt, és szeretnél részt venni edzéseink egyikén, illetve, ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Személyi edzés Budapesten, a célok eléréséhez!

Személyi edzés BudapestenSzemélyi edzés Budapesten, amivel könnyebben elérheted a céljaidat a fittség, egészségmegőrzés terén. Próbáld ki szolgáltatásunkat, kedvező áron!

Ha fogyásról, egészségmegőrzésről van szó, sokan nagyon nehezen érik el a kitűzött céljaikat ezzel kapcsolatban. Az esetek nagy részében nem csupán a kitartás az, ami elvész, hanem az is gondot jelent, hogy az ember megtalálja a számára legideálisabb sportokat, gyakorlatokat. Nem ritka, hogy sokan kifejezetten a nehezebb úton haladnak, így nem csoda, ha nagyon lassan indul be a fogyás, vagy veszítenek a kezdeti lendületükből. Amennyiben Te is úgy érzed, hogy megakadtál, segítségre, tanácsokra lenne szükséged a célok eléréséhez, válaszd személyi edzéseinket Budapesten!

személyi edzés a legegyszerűbb utat kínálja számodra ahhoz, hogy elérhesd álmaid alakját és megőrizhesd az egészséged, fittséged. A szolgáltatás igénybevételével nincs szükség kísérletezésekre, kutatásra a különböző mozgásfajták között. Egy beszélgetés után a szakemberek már könnyedén felmérhetik azt, hogy Neked pontosan mire van szükséged ahhoz, hogy ne veszíts a lendületből, és a végsőkig kitarts. A személyi edzés azért is előnyösebb választás, mert sokkal kevesebb az esélye, hogy lesérülj. Egyesek elkövetik azt a hibát, hogy nem a megfelelő gyakorlatokat végzik, amik miatt akár több hétre is lesérülhetnek, így pedig nem lehet tovább folytatni az edzéstervet. A személyi edzés valóban Rólad szól, garantáljuk, hogy elégedett leszel a szolgáltatással és szakembereink munkájával. Nem hagyják, hogy a vendégeink feladják a harcot, a végsőkig támogatják őket.

személyi edzés Budapesten ideális választás, próbáld ki Te is, és tapasztald meg a szolgáltatás előnyeit! Weboldalunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, fitnesz termünkről. Sokféle sportolási lehetőség közül válogathatnak vendégeink, akiket barátságos, kellemes környezetbe várunk. Ha kérdéseid lennének, keress bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Jógastúdió Budapesten: őrizd meg mentális egészséged!

Jógastúdió BudapestenJógastúdió Budapesten, ahol végre megtalálhatod a nyugalmat. Próbáld ki a jógát, őrizd meg a fizikai, mentális egészséged, így könnyebbek a mindennapok!

A stresszes mindennapok sokakra vannak negatív hatással. Az állandó kényes helyzetek, rohanás mellett nagyon nehéz megőrizni a mentális egészséget, ami rendkívül fontos, hiszen a levertség, depresszió számos betegséget is előidézhet. Az immunrendszert és az olyan szerveket, mint például a szívet, rendkívül megviselheti az idegeskedés, kapkodás. Ahhoz, hogy az ember le tudja küzdeni a kellemetlenségeket, és megőrizhesse a kiegyensúlyozottságát, érdemes olyan elfoglaltságot találni, ami kikapcsol, és képes ellazítani. Amennyiben Te is úgy érzed, hogy egyre stresszesebb vagy, rosszul érzed magad, és nyitott vagy bármilyen megoldásra, ami segít leküzdeni a kihívásokat, gyere el Budapesten jógastúdiónkba!

Jógastúdiónkban Budapesten lehetőséged van magad mögött hagyni a mindennapi stresszt, rossz érzetet. A jógának rengeteg pozitív hatása van. Nagy mértékben képes csökkenteni a stresszt. Minden egyes foglalkozás után egyre kiegyensúlyozottabbnak érezheted magad. Ha szorongással is küzdesz, vagy esetleg az utóbbi időszak kihozta belőled a depressziót, mindenképp célszerű eljönnöd Budapesten a jógastúdiónkba. Velünk nem okozhat kihívást megőrizni a mentális egészséged. A jóga ráadásul az alakformálásban is segít, a fogyást is képes beindítani és az agyműködés fokozásában is fontos szerepet tölt be. Budapesten jógastúdiónk felszerelt, igényes, ahol a résztvevők könnyedén ki tudnak kapcsolódni.

Próbáld ki ezt a népszerű mozgásformát, felejtsd el a stresszt, gyere el jógastúdiónkba Budapesten, és őrizd meg mentális egészséged! Weboldalunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. Sokféle mozgáslehetőség közül válogathatsz, így más sportot is kipróbálhatsz nálunk. Ha kérdéseid lennének a foglalkozásokkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

TRX edzés Budapesten: hatékony edzés mindenkinek!

TRX edzésA TRX sokak számára a tökéletes edzési módszer, hiszen könnyen elsajátítható, bárhol végezhető, komoly fizikai erőnlétet biztosít viszonylag rövid időn belül, és szinte nem szükséges hozzá semmi, csupán egy TRX heveder. Érdemes azonban a TRX edzést szakemberek felügyelete alatt végezni, hiszen vannak veszélyei is.

TRX edzés komplett izomcsoportok edzését teszi lehetővé, és fő jellemzője, hogy a felhasználó kezét, illetve lábát egy felfüggesztési pont tartja, miközben a másikkal a talajon támaszkodik. Ellenállásként a saját testsúlyát használja, a TRX edzés intenzitását pedig a testének a talajjal bezárt szöge, illetve a stabilitás adja. Használatával az erőt, az állóképességet, a koordinációt, a hajlékonyságot és a core izmokat lehet fejleszteni. A TRX edzés elviekben bárhol és bármilyen fittségi szinten alkalmazható, azonban a hevederek instabilitása sérülésekhez vezethet, ezért érdemes legalább kezdő szinten szakemberek segítségét is igénybe venni az edzések során.

Amennyiben szeretné Ön is kipróbálni a TRX edzést Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Box edzés Budapesten nem csak sportolóknak!

box edzés BudapestenAmikor valaki edzőterembe merészkedik, nem tudja, hogy hová forduljon, mibe kezdjen bele. A csoportos órák vagy egyéni edzések, testépítés vagy kardió legyen a cél. A box edzés vajon hány fitnesz bérlet tulajdonosnak szerepel az ez első helyen?

box edzés Budapesten budai edzőteremben, igényes környezetben elérhető fitnesz termünkben. Kinek ajánlott a budapesti box edzések látogatása? Első sorban azoknak, akik egyszerre több platformon is szeretnének eredményeket elérni. A box ugyanis sok szempontból képes változtatni valakin, aki fizikai és lelki egyensúlyra törekszik és komplex eredményt szeretne elérni az edzés által.

A box csodásan formálja a lábat és a karokat, fejleszti az állóképességet, lökést ad a taktikai gondolkodásnak, felvértez önbizalommal, erővel és önvédelmi tudással. A box edzéseink Budapesten Neked is új, pozitív tapasztalatot, élménydús edzést és érezhető, látható fejlődést biztosítanak. Gyere és próbáld ki a box edzést Budapesten a 2. kerületben! Foglalj időpontot, hogy biztosan helyet kapj!

 

Személyi edző Budapesten: kérd profi segítségét céljaid eléréséhez!

személyi edzésA fogyás és az alakformálás érdekében sokan vágnak bele valamilyen sportba, azonban egyesek igen hamar komoly akadályokkal találhatják magukat szemben. Úgy érzik, hogy megragadtak egy adott ponton, és nem tudják elérni a céljaikat, így fel is adják a küzdelmet a kilókkal szemben. Amennyiben Te is hasonló helyzetben vagy, de tovább harcolnál, válaszd inkább a személyi edzést Budapesten!

Budapesten a személyi edzés óriási segítséget nyújthat abban, hogy elérhesd a kitűzött célokat. Igazi profi fog kezelésbe venni, aki mindenre odafigyel majd azért, hogy rövid időn belül látványos eredményt tapasztalhass a testeden. Szakember közreműködésével azokat a sérüléseket is elkerülheted, amelyek hosszabb időre akadályoznának a mozgásban.

Válaszd az egyszerűbb, hatékonyabb megoldást, és bízd magad személyi edzőre Budapesten! Fitnesztermünk kellően felszerelt, rendezett, garantáljuk, hogy nálunk jól fogod magad érezni. Ha bővebb információkra lenne szükséged, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk a rendelkezésedre.

Aerobic edzések: vegyél részt jó hangulatú, változatos, valóban hatékony óráinkon!

Manapság többféle sportolási lehetőség közül válogathatnak az emberek. Közülük sokaknak fontos, hogy hatékony, változatosságot kínáló mozgásformát találjanak, ugyanis a látványos eredmények, és az izgalmas kihívások egyeseket kifejezetten motiválnak céljaik elérésében. Ha Te is ehhez a táborhoz tartozol, ajánljuk figyelmedbe aerobic edzéseinket a 2. kerületben!

Aerobic edzéseink tökéletesen megfelelnek az elvárásaidnak. Maga az aerobic segít, hogy rövid időn belül megszabadulhass jó pár kilótól, és még az állóképességedet is növeli. Hatékony zsírégető, és a vérkeringésnek is jót tesz. Nagyon sokféle gyakorlat kerül előtérbe az órákon, rendszeresen találkozhatsz újdonságokkal is, garantáljuk, hogy nem fogsz unatkozni. Az edzések a test mellett a lélekre is pozitív hatással bírnak. Minden egyes óra után feltöltődve, újjá születve távozhatsz.

Aerobic edzéseink hasznosak, és mindig jó hangulatban telnek. Próbáld ki Te is, és vegyél részt óráinkon! Ha bővebb információkra lenne szükséged, vagy jelentkeznél, bátran keress fel bennünket elérhetőségeinken!

Fitnesztermünk a 2. kerületben meghosszabbított nyitvatartással várja a vendégeket!

fitneszterem a 2. kerületbenJó hírrel tudunk szolgálni a már meglévő és leendő vendégeinknek: fitnesztermünk a 2. kerületben ismét teljes nyitvatartási időben várja a sportolni vágyókat!

Edzőtermünk a 2. kerületben továbbra is magas színvonalú szolgáltatásokkal, és kellően felszerelt, barátságos környezetben várja a vendégeket. Nagyon sokféle sportolási lehetőség áll rendelkezésre, amelyek között megtalálhatók egyaránt a legnépszerűbb és legújabb edzéstípusok is. Legyen szó fogyásról, alakformálásról, vagy ha strandszezonra szeretnéd magad felkészíteni, nálunk megtalálhatod a célodnak megfelelő sportot.

A legjobb, hogy akár munka után vagy hétvégén is betérhetsz hozzánk, mert a teljes nyitvatartási idő ezt ismét lehetővé teszi, így az edzésterveidet könnyedén tudod majd tartani. Válaszd fitnesztermünket a 2. kerületben, és érd el nálunk céljaidat a fogyás vagy az alakformálás terén! Tekintsd meg szolgáltatásainkat, és tájékozódj weboldalunkon a részletekről! Ha kérdéseid lennének, bátran keress fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.