SZEMÉLYI EDZÉS

Az első lépés az edzés előtt az állapotfelmérés és a megfelelő edzésterv kialakítása. Az edzés-minőség és a hatékonyság érdekében fontos megismerni a kliens jelenlegi fizikai állapotát. 


Személyi edzőink

Magyar Bence
Csefkó Gergely
Székely Mónika
Bári Zoltán
Magyar Bence

Magyar Bence vagyok, személyi edző, E-Fit edző, TRX edző, Crossfit edző, atlétika edző.
Gyerekkorom óta sportolok, 7 éves koromban kezdtem atletizálni. Ezen belül távolugrásban, rövidtávfutásban, többpróbában és gerelyhajításban jeleskedtem. Több országos versenyen dobogós helyezést értem el. Majd atlétikaedzői képesítést szereztem és edzőként folytattam a sportágat.
A testépítés és fitness világával 2012-ben ismerkedtem meg, amely teljes életmódváltáshoz vezetett. Ebben az évben szereztem személyi edző és animátor végzettségemet. 
2013 óta dolgozom személyi edzőként.
2015-ben kezdtem a Korona Fitnessben dolgozni. Kezdetben E-Fit edzőként tevékenykedtem, majd pár hónap elteltével már személyi edzéseket és TRX csoportos órákat is tartottam.
Gyerekkorom óta a sport a mindennapjaim része ezért is választottam ezt a hivatást, mert másban el sem tudnám képzelni magam. Számomra fontos a sokoldalúság a személyi edzések során, ezért is tartom fontosnak, hogy minél több eszköz ismeretét elsajátítsam és be tudjam építeni az edzéseimbe.